Workshop fyldt med finesser og fine nederdele

Der sker noget når textil glade kvinder samles, der opstår en energi, som man ikke møder mange andre steder – det er vist ganske enkelt fordi det er så mega inspirerende, at dele den passion. Når damerne så samtidig føler de får noget rigtig brugbart med hjem – og jeg har nydt at dele ud af ideer og teknikker, så vil jeg kategorisere dagen som “en fantastisk dejlig arbejdsdag”!

Og jeg kan love, at der ikke blev sovet i timen – nixen biksen, dyb koncentration og heldigvis også masser af gode grin! Jeg siger tak for i går, til de skønne damer!

5 Comments

 1. Pingback: Workshop fyldt med finesser og fine nederdele

 2. Kristin 1. maj 2011 at 13:26

  Det lyder bare alle tiders. Det er dejligt at sy og dejligt at sy sammen med andre og at lære nyt og at blive inspireret osv osv. Synes dine nederdel workshops lyder gode og en eller anden dag, må jeg pakke alle nellikerne og drage afsted herfra sydsjælland og være med..

  Håber du bliver ved med at holde kurserne (især nederdele!) :o)

  mange hilsner
  Kristin

  Reply
 3. Mette 1. maj 2011 at 21:22

  Kære Karen Marie, Tusinde TAK for i går – jeg fortsatte da jeg kom hjem og ungerne var lagt. Så jeg, som målet var, kunne have min nye nederdel på i dag til den mindstes fødselsdag. Og JEG er så stolt af mig selv (og af den, hvis man kan være stolt af en nederdel?), for den er VIRKELIG blevet flot!
  Endnu engang tak for en skøn og meget lærerig dag – bestemt ikke sidste gang jeg kommer til en af dine workshops:-)
  KH Mette (Nobel)

  Reply
 4. Marianne Sivholm 1. maj 2011 at 21:34

  Herlig dag Karen Marie! Sjovt så glad man kan blive af at sidde der og knokle i mange timer for at lave en nederdel, når man har en fridag….. Tak for en dejlig dag og tak for din herlige ekspertise og latter! Kh Marianne

  Reply
 5. Mette 4. maj 2011 at 19:36

  Kære Karen Marie
  Så dejlig dag, med så mange gode timer.. Som de andre siger, utrolig lærerig og hyggeligt samvær.
  Kh. Mette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *