Workshops for biblioteker

Har dit bibliotek brug for en kreativ workshop enten for børn, familier eller for voksne, så tag et kig på nogle af de workshops jeg tilbyder eller kontakt mig på kontakt@karenmarie.nu og lad os drøfte jeres ide. Mine workshops spænder fra konceptuelle børne/familieworkshops til ren håndarbejdsindhold eksempelvis broderi.

Her er et par eksempler på workshops:

Cupcakeværkstedet

Dyreværkstedet

Juleværkstedet

Broderiworkshop

Juleuniverser

2 Comments

 1. Ann Røge Nielsen 20. februar 2023 at 10:17

  Hej Karen Marie.
  Ville det være muligt at få dig til at undervise i Sashiko på Billund bibliotek ..
  Du kan maile eller ringe 2263 1135
  Vh Ann

  Reply
  1. Karen Marie 1. marts 2023 at 8:58

   Anne Røge Nielsen – Jeg er ret booket med et stort projekt her i foråret, vil du sende mig en mail senere på året? :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *