Syltetøj med sløjfe på

Jeg er ellers ikke den store sylte dame, men i dag skal Stine og jeg skyde en syltesag med fint tilbehør til årets høst, der skulle lidt i glassene, så det forhåbentlig bliver nogle rigtig lækre billeder. Prøv at se, jeg har sørme overrasket mig selv, med et helt ny type syltetøj – se bare hvor indbydende den ser ud og smager tilmed super dejligt.

Jeg brugte lige dele  blandede frugt (solbær, blåbær, jordbær, brombær, hindbær), æbler (skrællet og skåret i tern) og rørsukker (350 g. af hver af de tre elementer)+ lille sjat vand. Lod frugten koge op, kom sukker, kanel og citronskal i og lod det koge i ca. 10 min. På Atamonskyllede glas – færdig :0)

5 Comments

 1. Lotte 26. maj 2010 at 7:36

  Umm det ser lækkert ud, det er lige før man kan dufte det gennem skærmen 🙂

  Reply
 2. Julia 26. maj 2010 at 22:29

  her er simpelthen altid så pænt. Og fint. og kreativt. Og ig altså, hvor jeg nyder det!

  Reply
 3. Anette Lyskjær 27. maj 2010 at 13:14

  …og ja, man kan mere end man tror – lækkert ser det ud – ha’ en dejlig dag:-)

  Reply
 4. Per Allan Nørskov 16. juni 2012 at 8:44

  Havde simpelt hen lyst til at lave noget blandet frugt mamalade ,så da jeg så min datter havde købt nogle jordbær af sin morfar.og at der var masser af æbler og nogle frosne bær i fryseren og rør sukker i skabet ja så er det jo bare at slå gnist og starte fremstillingen af mameladen.Så det er hermed vedtaget.

  og jeg er så godt som oppe i omdrejninger og kan ikke se nogen vej uden om.God weekend til alle Hej hej.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *