Så skal der hækles!

Gutten og tøsen hæklekit

Ja jeg tror faktisk heller ikke mine egne øre, men jeg vil i alle tilfælde gerne prøve at gøre det til sandhed. Var på besøg hos søde Wenche den anden dag og mine øjne faldt på hendes fine dukkekit. Men det var først, da jeg så det hæfte der følger med kittet, at jeg begyndte at få hækle-griller, ja vi snakker jo faktisk om en lille ny hæklebog! Jeg har i alle tilfælde bildt mig selv ind, at jeg da sagtens – altså med alle Wenches, meget grundige, trin for trin vejledninger – kan hækle en dukke. Men døm mig nu ikke for hårdt hvis jeg er en total bøf til at hækle…….

8 Comments

 1. Susanne 15. maj 2013 at 13:29

  God fornøjelse, jeg glæder mig til at se hvad du får lavet 🙂 Jeg er stadigvæk ikke kommet længere end at nyde dukkebogen….

  Reply
  1. Karenmarie 17. maj 2013 at 7:15

   Susanne – jamen så kan det være vi bliver færdig samtidig, eller måske skulle du også kaste dig over den hæklede, lillepigen kan sikkert godt bruge mere end en ;0)

   Reply
 2. Anne D 15. maj 2013 at 14:55

  Selvfølgelig kan du hækle! Og særligt når du får god hjælp hele vejen 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 17. maj 2013 at 7:16

   Anne D- tak for opmuntring, jeg må i gang :0)

   Reply
 3. stine 15. maj 2013 at 18:59

  Hej kære Karen Marie.

  Det er jeg sikker på at du kan, med den vejledning og de fine billeder Wenche har taget:))

  Reply
  1. Karenmarie 17. maj 2013 at 7:13

   Stine – ja de hjælper jo en total nybegynder godt på vej :0)

   Reply
 4. Sidsel Sangild 16. maj 2013 at 11:40

  Selvfølgelig kan du det! 🙂
  Og hvor kan det ikke føre dig hen…

  Reply
  1. Karenmarie 17. maj 2013 at 7:11

   Sidsel- ja du ret, man skal aldrig holde sig tilbage når det kommer til nye udfordringer :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *