Ritråd eller limpen??

Sewline fabric glue pen

Med nogle ting er jeg bare ikke jordens mest tålmodige og rining er en af dem. Da jeg fik fingrene i Sewlines fabric glue pen, må jeg sige, at jeg blev ret glad. Den er blevet et kært eje, synes lige pludselig, at jeg slet ikke kan leve uden. Jeg ved det godt der er nogle, som synes det er skønt at sidde i ro og mag og ri stof på de små karton-stykker, jeg må bare sige, jeg er ikke en af dem! Så nu har jeg taget pennen og refill hjem til min shop

Sewline fabric glue pen

Er du heller ikke super vild med at ri og vil du spare en masse tid på forarbejdet til din patchwork-syning, så tag et lille kig på tekstilpennen lige HER

Ps. Min dygtige kollega Line har fortalt mig, at der godt kan være problemer med at få stoffet af skabelonerne, hvis man er for gavmild med limen og i øvrigt syr noget stort, der tager laaaang tid. Nu er jeg jo slet ikke i liga med dem, der syr store patchworktæpper i hånden, så jeg har kun haft positive erfaringer med pennen. Jeg vil blive MEGET glad, hvis du vil dele dine erfaringer med Sewlines fabric glue pen med mig, så kan jeg nemlig vejlede mine kunder bedst mulig, mon du vil det?

13 Comments

 1. Snullemor 7. april 2013 at 16:54

  Det lyder fantastisk!! Ellers kan malertape også bruges til det samme ; )

  Reply
  1. Karenmarie 7. april 2013 at 18:14

   Snullemor – God ide, den er skrevet bag øret, hvis jeg skulle løbe tør for limpen :0)

   Reply
 2. KirstenK 7. april 2013 at 19:55

  Jeg kender ikke lige den limpen der…men en noget lignende går jeg ud fra…man skal bare ikke smøre alt for meget lim på, så synes jeg det er nemt nok at få stoffet af igen…nu bruger jeg også altid sådan noget glat kartonagtigt noget som jeg har store mængder som skabeloner, så det kan være derfor det er nemt at få stoffet af igen….førhen brugte jeg almindeligt tape eller limstift…

  Reply
  1. Karenmarie 8. april 2013 at 9:08

   KirstenK – Ja jeg tænker også det er mængden af lim der kan gøre det svært. Og godt at vide, at alm. limstift også kan bruges i mangel af bedre :0)

   Reply
 3. Pia 7. april 2013 at 20:12

  Rigtig god ide, den skal jeg huske hvis jeg når så vidt, indtil videre er det kun patchwork til maskinsyning,
  Det var pudsigt at se dig på Trapholt, jeg arbejder der og spottede dig til NC fernisering 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 8. april 2013 at 9:07

   Pia – Jamen du skulle da være kommet over og hilse på, er altid så super hyggeligt at møde jer der kigger med her :0)

   Reply
 4. Mette 7. april 2013 at 22:14

  Jeg købte en limpen hos Speich i Lyngby for nogle år siden og er glad for den.

  Reply
  1. Karenmarie 8. april 2013 at 9:10

   Mette – Dejligt at høre Mette, vil jo helst sælge sager der fungerer optimalt :0)

   Reply
 5. Karen 8. april 2013 at 10:51

  Jeg hader også at ri skabeloner, så jeg har brugt den limpen en hel del og har som regel væren rimelig generøs i mængden af lim på pappet. Jeg har aldrig haft problemer med at få stoffet af igen. Hvis stoffet er helt tyndt, skal man bruge mindre lim, men det er ret hurtigt at finde ud af.
  Mange af de projekter jeg har brugt limen til har været længe undervejs, og det har ikke været et problem at få pappet løst, heller ikke selvom der har været lidt rigeligt med lim på.
  Så vær tryg i viden om, at det er et godt redskab, du har købt hjem.

  Reply
  1. Karenmarie 8. april 2013 at 11:14

   Lykkefanten – Tusind tak for den tilbagemelding! fedt at vide, at det fungere som det skal :0)

   Reply
 6. Dorte 13. april 2013 at 17:11

  Uhh, den limpen er jeg en stor fan af! Lavede for et år siden et MEGET stort patchworkprojekt i hånden, hvor jeg startede med at ri de over 2200 firkanter. Imidlertid opdagede jeg limpennen – og den var et meget stort hit!
  Helt konkret, så kunne jeg klargøre dobbelt så mange firkanter med limpen, som hvis jeg riede på en time (jep, jeg talte op). Og jeg havde ingen problemer med at fjerne pappet knap et halvt år senere. Det er rigtigt, at man ikke skal hamre alt for meget lim på – men det giver sig selv, for man vil jo gerne have så mange firkanter per refill ud af det.
  Se evt. mere om mit projekt her http://mangebaekke.blogspot.dk/2012/06/over-regnbuen-til-min-elskede.html
  og her har jeg skrevet om limpennen:
  http://mangebaekke.blogspot.dk/2011/10/sa-limer-vi-lige-stofferne.html

  Reply
  1. Karenmarie 13. april 2013 at 17:54

   Dorte – hold nu op det er godt nok vilde projekter du har gang i, MEGA sejt! Og skønt at du har gode erfaringer med pennen :0)

   Reply
 7. Astrid 13. april 2013 at 22:24

  Jeg har også SewLine limpennen og er meget begejstret for den – jeg har heller ikke tålmodighed til at ri på alle de kartonstykker…

  Jeg har syet følgende dette tæppe sidste forår

  http://kreahjoernet.blogspot.dk/2012/04/patchwork-barnevognstppe-diy.html

  Og havde ingen problemer med limpennen. Jeg tager papstykkerne ud efterhånden fordi det så er nemmere at håndtere, men nogle af stofstykkerne har været limet på pappet i en måned, det gav ingen bøvl.

  Jeg kunne ordne sekskanterne på 1/4 af tiden, så limpennen er et højt skattet stykke værktøj til mit patchwork! 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *