5 Comments

 1. Charlotte kaae 10. november 2011 at 9:02

  Ihh hvor ville jeg gerne det, træls at netop onsdag er der jeg har planlagt skole hjem samtaler i min klasse…
  Jeg holder øje med siden, for en dag har jeg jo tid, lysten mangler ikke.

  Reply
 2. Tina Løvstrøm Borch 14. november 2011 at 21:15

  Kære KM:)
  Mon du har gjort det i Mayland-kalender-omslag? Jeg har prøvet, men synes ikke, det er super let.
  Lige nu er jeg på barsel og krea-stunderne er sparsomme, men det brænder i fingrene efter at sy (strikkepindene er lidt lettere at hive frem for en kort stund, når purken sover. Men jeg mangler sådan et omslag til min kedelige Maylandkalender…..mon du syr sådan et på bestilling og hvad skal de i givet fald koste?
  Kærlig hilsen Tina

  Reply
  1. Karenmarie 17. november 2011 at 7:38

   Tina – jeg skriver dig lige en mail, jeg tager nemlig kun imod bestillinger ind imellem :0)

   Reply
 3. Eva Winther 21. januar 2012 at 14:36

  Hejsa

  Jeg ville bare høre om det er mulighed for at jeg må få opskriften på dine notesbøger

  Knus

  Reply
  1. Karenmarie 21. januar 2012 at 17:37

   Eva Winther -Du kan se de inder detaljer her: https://www.karenmarie.nu/371. jeg klipper et rektangel Vieledon, syr forskelligt stof på og som du kan se på linket, syes bagside stoffet på efterfølgende. Til slut syr du papir i. Håber det hjælper til at se hvordan du syr dem! :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *