Lækker orientalsk salat

Dejlig og smuk orientalsk spidskåls salat, som Jane har lært mig at lave. Den smager super godt til fisk, f.eks. laksepakker – laks med grøntsager og krydderier, pakket ind i stanniol – eller til fiskefrikadeller. God variant til kål repertoiret, synes jeg.

Du skal bruge: 1 Spidskål, sesamfrø, spidskommen, fennikelfrø, koriander, salt, olie.

Sådan gør du: Snit kålen julienne, altså meget, meget fint. I morteren med krydderierne – de skal svare til ca. ½ spsk. af hver af krydderierne i pulverform. Varm olien op, svits krydderierne af sammen med sesamfrø (ca. 1 dl.) – tag panden af blusset og kom kålen i, rør godt rund og smag til med salt. Kålen beholder sin sprødhed og bliver samtid lidt blød på den gode måde.

3 Comments

 1. Birthe 28. april 2010 at 6:49

  Uhm, det ser lækkert og anderledes ud, det må jeg prøve 🙂
  Jeg har lavet et lille link til din blog, da jeg blev så inspireret her den anden dag da jeg læste om dit kursus.
  God dag.
  Kh Birthe

  Reply
  1. Karenmarie 28. april 2010 at 8:59

   Birthe – Tak for både link og kommentar :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *