Keep it simple

Uhm sommermad, enkel og delikat! I går lavede jeg marineret laks med sesam, nye kartofler, løg i pakke og spidskål. Mariner laksen i citron saft og skal, limesaft samt salt – lad den ligge et par timer, vend laksen i sesamfrø og bag i ovnen 200 gr. ca.15 min på bagepapir. Løgpakkerne laves i stanniol (blanke side ind af), med nye sommerløg skåret i halve, timian, salt og et par dråbe olivenolie – bag ca. 20 min. Kartofler og kål koges/dampes – mums det smagte godt og er ret enkelt at lave, så velbekomme hvis det skulle friste!

4 Comments

 1. En fugl i hånden 16. juni 2010 at 8:32

  Om det frister?? Opskriften er noteret, og skal absolut afprøves. Jeg elsker enkel og lidt speciel sommermad, og den her ligner en favorit allerede. Tak! 🙂

  Reply
 2. mette b 16. juni 2010 at 8:59

  Det er da det, vi skal have i aften! Tak for inspirationen 🙂

  Reply
 3. Kardemomme 16. juni 2010 at 11:43

  Hei hei Karen Marie :))Så mor at du holder på med et prosjekt for mitt yndlingsblad her i verden! Jeg har ALLE eksemplarene av dette bladet som jeg også abbonerer på. Hadde jeg fått spørsmål om hva jeg ville tatt med til en øde øy ville det blitt Bolig Liv uten betenkningstid :))Jeg har kost meg med bildene fra både byttedagen og bildene i innlegget under! Det ser simpelthen så koselig ut å være på kurs hos deg! Får lyst til å sette meg på første fly og delta jeg også :)Jeg elsker alle dine finr brosjer som jo kan brukes til så mye. Jeg har heklet små blomster i mange år og nesten alle mine vesker har fått en blomst til pynt etterhvert. Dessuten liker jeg litt røffe jakker.Har bl.a en gammel militærjakke som jeg kjøpte på loppis og den er så fin etter at den har blitt muket opp med brosjene mine.
  Kontraster skaper spenning i både interiør og i garderoben.
  Og det har jeg sett at du også har skjønt 🙂
  Herlig stil på alt du gjør 🙂
  har egentlig ikke tid i bloggbyen nå. Dagene er fulle med feiringer men nå tok jeg meg en kaffekopp. Skal innom din venninne Stine også før jeg må jobbe videre!
  Klem fra Kardemomme :))

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *