Julegave til mormor

Snemand på æske

Eller til bedste, eller far, eller faster eller……..?

jeg har altid gjort en dyd ud af at lærer mine børn at gi´ gaver, og især hjemmelavede gaver. Der er en særlig energi i, at gøre noget ud af en gave og så se glæden, når man forærer den væk. Min ældste havde det helt naturligt i sig, at når fritten tilbød, at man kunne producere julegaver, ja så var han på. Den yngste der imod, gad da ikke sidde der på kreaværkstedet og producere, men mors værksted, sammen med et par venner, det var ligesom en anden sag.

Hvordan er det hjemme hos dig, laver dine børn selv julegaver??

Ps. En lille ide kunne være denne kending fra  mine gemmer. Hr. snemand er lavet af vatkugler, har en hat af en konfektform, næsen er en bid piberenser og hegnet er lavet af malede tændstikker. Der ud over er der pyntet med små pomponer. Se han fætter HER.

Pps. Ok jeg stopper nu, men har du brug for den lidt lette vej til årets børnejulegaver, så tag et kig i min shop! TRYK HER!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *