Jul, mad og kærlighed

Julen er jo hjerternes fest og dermed også kærlighedens – og af den skal der deles ud med rund hånd, det skal der nu hele året efter min smag, for dybest set er det vel det livet handler om. Noget der flyder kærlighed i retning af hos mig, er mad – ikke kun kærlighed til smagen, eller til skønheden, eller den gode råvare, men også kærlighed til dem jeg servere for. En stor del af min glæde ved at lave mad, er præcis omsorgen og kærligheden til dem der skal nyde den. At mine kærlige intentioner kan komme endnu et skridt ud i verden ved at købe Fairtrade, gør bare smagen og tanken endnu bedre. Det er en lille handling for mig at vælge Fairtrade, når jeg køber ind til min julekonfekt, men det har en kæmpe betydning for de bønder der ude i verden producere til min jule-nydelse. En kærlig handling der kan nydes på mange planer – mums! 

Nu vi taler om HJERTERNES FEST, må jeg også lige hylde de to damer Trine og Marina, som har taget et fantastisk initiativ, en kæmpe Give away, som støtter Mødrehjælpens julehjælp – kig forbi deres fest og smid lidt af din kærlighed i den retning :0)

Min konfekt, sådan: Læg rosiner i lidt portvin og lad dem trække et par timer, kom nogle stykkert i midten af en lille klump marcipan – rul til kugler. Hak hasselnød, mandler og valnødder fint, rul nogle af kuglerne i nøddeblandingen. Bland nødderne yderligere med kakao og kanel – rul andre kugler i denne blanding. Hos Urtekram bliver dine smagsløgs ønsker mødt, med masser af Fairtrade.

2 Comments

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *