Ferielevering i shoppen!

Garnvindsler, DMC broderigarn

Til dig der lige står og mangler noget broderi, værktøj eller tilbehør, så er der forlænget levering i shoppen, her den næste uge og hen over Påsken.

OBS!! Hvis du bestiller i dag torsdag d.21, inden kl.15, så ryger din bestilling af sted i morgen fredag d.22, lige før jeg selv drager til Paris – wiii, jeg glæder mig! Næste gang jeg sender er d.30 marts, hvor posthuset igen har åben!

3 Comments

 1. stine 21. marts 2013 at 9:08

  Rigtig god tur, søde du.

  Drik en café latte og spis en croissant for mig, mens du sidder og nyder udsigten ved Sacre Ceur:))

  Reply
  1. Karenmarie 21. marts 2013 at 9:19

   Stine – Tak du kære, det vil jeg gøre! så håber jeg de lune forårsvinde trækker lidt herop af, så du kan komme ud med en kop te på den nye altan :0)

   Reply
 2. Mette 22. marts 2013 at 7:35

  Kære Karen Marie
  Ej hvor lyder det fantastisk med Paris, hvor er du heldig!!! Jeg har fået dine billeder og arbejder videre på det hele efter weekenden hvor jeg også regner med at sende noget til dig du kan brodere på 🙂 rigtig god ferie til dig.
  Kh

  Mette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *