Er det for tidligt at tænke på pakkekalender nu?

Det håber jeg ikke, for jeg går og brygger på nye broderi og håndarbejds-dimse-kit til børn. Pakkekalendertiden nærmer sig og selv om jeg ikke har små børn der forventningsfuldt står op hver morgen, for at pakke dagens lækkeri op, så husker jeg tydeligt, at jeg altid synes der kom lidt for meget bras indenfor mine døre.

Tænker du måske også gerne vil putte brugbare og meningsfulde dimser og sager i dine børns sokker!? I løbet af denne uge kommer mit bud på små pakker, som børnene kan bruge til krea-hygge timer, til små hjemmelavede julegaver, til at putte i små æsker og gå og glæde sig til at bruge. Sagerne kommer i shoppen i løbet af denne uge, så kan du nemlig også liiige nå at planlægge!

8 Comments

 1. Lene / peekaboodesign 30. oktober 2012 at 11:28

  Karen, det lyder som en super idé…hvor vil det glæde hvis vi ku’ slippe for alt for mange ligegyldige dimse dutter…det skal nok blive en succes !

  Reply
  1. Karenmarie 30. oktober 2012 at 12:02

   Lene – det er jeg super glad for at du synes, det er nu engang dejligst at bruge penge på noget der gir´ mening:0)

   Reply
 2. Karen 30. oktober 2012 at 13:17

  Kære Karenmarie.
  Det lyder som en super ide, her er jeg så småt begyndt at finde ting til pakkekalenderen, for inden man får set sig om, så er det jo december.
  God solskinsdag til dig.
  Karen

  Reply
 3. camilla 30. oktober 2012 at 13:21

  kæmpe smil…. fantastisk !
  Jeg vil gerne lave en forudbestilling til Frida og Sofus.

  KNUS

  Reply
 4. Gitte 30. oktober 2012 at 14:58

  Ikke spor for tidligt,som mor til 3 børn,har jeg altid startet i januar-husket at købe ekstra julepapir,divideret 72 !!! pakker med 11 ( så var jeg klar til 1 dec ),og så ellers købt OG pakket ind fordelt over hele året,jepp det bliver lidt dyrere,til gengæld ingen ´skrammel´og ingen stress ,men husk at notere hvad du har købt løbende .Overfed idè med små broderi kit-hvor var du da mine børn var små – smiler 🙂

  Reply
 5. Sidsel 30. oktober 2012 at 16:30

  Hvor er det bare en god ide!
  Jeg glæder mig til at se hvad du finder på. Havde ellers tænkt på Shanes julekalender, men nu kan det være det skal være Karen-Marie i stedet 🙂

  Kh Sidsel

  Reply
 6. Charlotte Gundersen 30. oktober 2012 at 19:54

  NEIIIIJ DA! Man skal jo også nå at lae tingene, og pludselig er det jo jul. Tiden går jo ligesom lidt hurtigere nu da det er mørkere og dagene kortere. SÅ det er BESTEMT ikke for tidligt, synes jeg. Godt nok er det måske lidt tidligt med al julepynten rundt i butikkerne, men her er det jo noget, der skal laves, og det er hele hyggen ved det! Bare min mening! Kh Charlotte

  Reply
 7. KirstenK 30. oktober 2012 at 21:24

  Nej for sulen det er ikke for tidligt! Godt at få startet i god tid…god aften til dig!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *