Broderigarn, orden og kaos

Garnvindsler, DMC broderigarn

Jeg har kastet min oprydningsenergi lige direkte ned i min broderikasse, som normalt går under navnet “orkanen”. Så jeg har taget et lille enkelt system hjem til min shop. En plastikkasse med mini garnvinde, små rum som passer til de små garnvindsler i karton og lidt plads til lidt småting. Ja du tænker måske get a life!, men jeg er altså alligevel blevet ret lun på at få styr på mit broderigarn. Jeg blir´nok ikke færdig i dag med projekt organisering og jeg vil nok stadig ha´ en lille orkan, men på en eller anden måde gir det sgu meget god mening at bruge det gode DMC broderigarn, helt ned til sidste centimeter? Og så er det der farveorden bare altid såå pænt!

Garnvinde, DMC broderigarn

Du kan også nøjes med de små karton garnvindsler, som i øvrigt er vildt nuttede, på den der måde, hvor jeg virkelig bliver bekymret for, at jeg simpelthen er blevet en underlig gammel dame, der bliver blød i knæene af garnvindsler, hummmm!?

Garnvindsler, DMC broderigarn

Ps. Og de dejlige selvklæbende prikker kommer i shoppen liiige om lidt. Jeg får dem i neon gul, neon orange, sort og grå – og i 3 størrelser.

14 Comments

 1. Mette 14. februar 2013 at 12:24

  Aiiii, Karen Marie, den er da super fantastisk den der kasse (sagde hun med fare for at blive stemplet som sær gammel dame). Jeg blir da nødt til at eje en (problemet er bare at jeg jo nok ikke kan nøjes med en vel?? Hvor mange har du i brug til ALT dit garn?

  Reply
  1. Karenmarie 14. februar 2013 at 17:24

   Mette – Ja jeg må indrømme at jeg kun er i gang med at fylde den første, du ved orkanen tager lige lidt tid at få styr på ;0)

   Reply
 2. unikarina 14. februar 2013 at 14:03

  Det er skønt med orden – og det gør ikke noget at det også er smukt samtidigt.
  Jeg smiler dog stadig over den skønne garnvinde… den var for sjov.
  Glæder mig til at se de skønne ting du fylder i shoppen – og håber at mini-rammer også snart bliver en del af produktlageret…

  Reply
  1. Karenmarie 14. februar 2013 at 17:20

   Karina – Ja det er skønt med orden og du har ret, den er ret sjov og nuttet på en skør måden den garnvinde! Jeg er i gang med at støve de små rammer op, de har dem desværre ikke hvor jeg normalt handler :0)

   Reply
 3. Gaia 14. februar 2013 at 14:09

  Hej Karen
  Den kasse og den smarte lillee blå tingest er et hit. For lang tid siden købte jeg mig sådan én og hver gang kassen kommer frem og andre ser den bliver de gerne imponeret over farvesystemet. Men for hluan hvor er det bare meget nemmere når det er sirligt rullet op.
  Desværre har Panduro ikke længere de små papstykker, men hvor har du dem fra?
  God arbejdslyst med det. det kan gøres foran X-faktor skal jeg hilse at sige….

  Reply
  1. Karenmarie 14. februar 2013 at 17:18

   Gaia – Fedt at høre at du er glad for den, mit bekendtskab med den er jo ret nyt, så fedt at høre! :0)

   Reply
 4. Anne Dorte 14. februar 2013 at 20:07

  Søde Karen Marie, jeg må indrømme at jeg grinede lystigt, da jeg læste dit indlæg, for jeg mener tydeligt at kunne huske, at du fniste lidt af mine små hvide kort, men du sagde noget om at “det ville du aldrig kunne styre”. Hurra for små hvide kort siger jeg bare!! Og den dér garnvinder, dén er da bare for lækker 🙂 ……men jeg er jo heller ikke helt ung længere 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 15. februar 2013 at 17:43

   Anne Dorte – Jamen det havde jeg da heller ikke lige troet om mig selv, men det må jo ha´ sneget sig ind på mig, det skidt :0)

   Reply
 5. Mette 14. februar 2013 at 21:31

  JAAAAA… Dét er lige præcis sådan en sag, jeg har gået og drømt om! 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 15. februar 2013 at 17:41

   Mette – fedt at du tænker den kan bruges :0)

   Reply
 6. Mette 16. februar 2013 at 13:36

  Jeg købte kasse og pap-dimser i England for år tilbage, og jeg elsker det! Jeg har også en metal ring, så jeg kan sætte de i gangværende farver på ringen, hvis de skal “med i byen”. Elsker den slags gadgets! Hvad er det for en fin sag, du har sat pap-dimsen fast i, Karen-Marie…!? …..nu vil jeg hive “arkivet” frem til en oprydning. Den slags gi’r glæde i maven. Du er ikke alene.

  Reply
  1. Karenmarie 18. februar 2013 at 15:32

   Mette – Det er en lille garnvinde, som følger med organizer kassen, ret smart lille plastik sag :0)

   Reply
 7. Lena Bentsen 19. oktober 2015 at 15:58

  Hej Karen Marie.
  Jeg har farvelrod.dk og fandt dine fine vindsler til broderigarn i går, som jeg meget gerne vil henvise til i et af mine nyhedsbreve. Vil det være i orden for dig?
  Du kan se mere om mig og mit virke på http://www.farvelrod.dk
  Bedste hilsen Lena

  Reply
  1. Karenmarie 20. oktober 2015 at 9:26

   Lena Bentsen – Det er da så meget i orden med mig, – og tak!:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *