2 Comments

 1. Pia Hegner 19. februar 2019 at 11:17

  Uha – på denne side står der at der allerede er helt og aldeles udsolgt på Broderi – er det kurset i november 2019? Så vidt jeg kan se er der ikke engang åbnet for tilmelding endnu. Min datter og jer vil virkelig gerne med i november – men er det allerede udsolgt, så vil jeg da gerne vide det! Og så er spørgsmålet om man kan skrives op på venteliste til i år eller næste år – hvis det allerede er udsolgt inden tilmelding, må det jo være muligt?

  Reply
  1. Karen Marie 1. marts 2019 at 16:41

   Pia Hegner – Du skal henvende dig på Askov højskole hvis det er det kursus i gerne vil med på, jeg ved ikke om der allerede er udsolgt, men det tvivler jeg da på det er lige blevet slået op på deres site :0) tag et kig her https://www.askov-hojskole.dk/broderi/

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *