Broderi på Askov højskole

Jeg skal undervise på Askov højskole for anden gang i uge 45 og der er helt og aldeles udsolgt, men her kan du se hvad kursisterne lavede sidste år og du der måske drømmer om at tage på højskole kan blive inspireret.

2 Comments

 1. Pia Hegner 19. februar 2019 at 11:17

  Uha – på denne side står der at der allerede er helt og aldeles udsolgt på Broderi – er det kurset i november 2019? Så vidt jeg kan se er der ikke engang åbnet for tilmelding endnu. Min datter og jer vil virkelig gerne med i november – men er det allerede udsolgt, så vil jeg da gerne vide det! Og så er spørgsmålet om man kan skrives op på venteliste til i år eller næste år – hvis det allerede er udsolgt inden tilmelding, må det jo være muligt?

  Reply
  1. Karen Marie 1. marts 2019 at 16:41

   Pia Hegner – Du skal henvende dig på Askov højskole hvis det er det kursus i gerne vil med på, jeg ved ikke om der allerede er udsolgt, men det tvivler jeg da på det er lige blevet slået op på deres site :0) tag et kig her https://www.askov-hojskole.dk/broderi/

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.