Broderi i SY magasinet

Og ja det er sørme mig der har lavet det! Jeg er nemlig gæstedesigner i september måneds magasin. Ud over fuglen her er der også vejledninger og skabeloner til skrift med franskeknuder, organiske cirkler på en bluse – og så selvfølgelig noget om mig og mine broderi-tanker.

Du kan også vælge den helt nemme pakkeløsning og købe et af mine broderikit, der får du både stingtegning, broderigarn i særlige farver, indlægsmateriale, nål og tips med i pakken! Du finder broderikit i SHOPPEN HER!

9 Comments

 1. Vibber 23. august 2012 at 16:59

  Du er simpelthen bare supergod til at finde motiv og bruge de rigtige farver, så broderiet ikke bliver for prangende men lækkert og klassisk. Smukt! :o)

  Reply
  1. Karenmarie 23. august 2012 at 17:43

   Vibber – Tak skal du ha´ det er jeg super glad for du synes :0)

   Reply
 2. Marthe 24. august 2012 at 9:07

  En smuk, udtryksfuld fugl. Dejlig “fri-broderi-hånd” du har, Karen Marie.

  Reply
 3. Sidsel 24. august 2012 at 11:01

  Ja gør det! Det ku være hyggeligt at se dig 🙂
  Jeg kan desværre ikke på torsdag, men torsdag d. 6. regner jeg med at være der 🙂

  Knus – og nyd dagen
  Sidsel

  Reply
 4. Katrine 25. august 2012 at 12:47

  Hvor er det dejligt, at dine gode idéer og flotte broderier kommer ud til endnu flere end os, som gerne kommer til dine kurser og workshops. Det fortjener både du, dine dejlige idéer og dit søde væsen. 🙂 Og så ser du jo både hip, smart og dejlig ud på forsiden!

  Reply
  1. Karenmarie 26. august 2012 at 9:59

   Katrine- tak skal du ha’ for de dejlige ord, varmer det lille broderi-hjerte :0)

   Reply
 5. Mette 25. august 2012 at 22:22

  Jamen altså hvor er det fint! Nu glæder jeg mig endnu mere til kurset i september! Det er da lige før man blir nødt til at eje et eksemplar af det ellers noget støvede magasin….:-)

  Reply
  1. Karenmarie 27. august 2012 at 8:43

   Mette – Skønt at det kan sætte din virkelyst i gang – vi ses til workshoppen :0)

   Reply
 6. Pernille | illustrafil 8. september 2012 at 21:54

  Åh, Karen Marie, et besøg på din blog får det altid til at krible i fingrene. Tror jeg må ud og købe en kedelig cardigan, som jeg kan kaste mig over 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *