Weekend workshop i Rønde

Når man samler 17 top motiverede damer i et håndarbejdslokale i Rønde, så sker der ting og sager!

Glæden, håndarbejds-entusiasmen, kreativiteten og syglæden står i kø, hver eneste gang jeg underviser Danmarkshåndarbejdslærer forening i Rønde. Jeg føler mig som den mest privilegerede underviser, når en stor gruppe af håndarbejdslærer dukker op år efter år, når der hele tiden kommer nye ansigter til og når alle bare er på, er vildt interesserede, åbne for at tage imod nye ideer og gladelig deler ud af egne.

Sådan en weekend gør mig faktisk lidt tilfreds med mig selv, jeg bliver altid mindet om, at jeg da vist er på rette hylde, at jeg elsker mit arbejde og at det faktisk gir´ super meget mening med det lille verdensfirma. Ja du læser rigtig der imellem linjerne, januar kan være en tung måned at trække butikken i gang, alt er lidt for dødt og det kan være svært at tro på, at det nok skal komme i gang igen, men en weekend i selskab med håndarbejds-entusiaster af den kaliber kan kurerer mit januar-mismod – tak for det damer!

Dejlig søndag aften til alle jer derude!

25 Comments

 1. Maren 13. januar 2013 at 22:55

  Tak og i lige måde, Karen Marie!
  Det var endnu engang fantastisk at lade sig inspirere af dine nye idéer og ikke mindst få hjælp til at se med nye øjne eller tænke i nye baner for at opnå det perfekte resultat! Tak – og vi ses igen 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 14. januar 2013 at 10:22

   Maren – Dejligt at du kunne bruge mine indspark, tror vi ligner hinanden lidt når det kommer til at tage detalje beslutningerne, de skal overvejes nøje :0)

   Reply
 2. Anette 13. januar 2013 at 22:58

  TUSIND TAK for et fantastisk døgn i Rønde, jeg genfandt glæden ved at designe tøj.
  Jeg kom hjem med to smarte skjorter, en top og en farvestrålende nederdel. Idag er det hele gjort færdig og jeg glæder mig til at tage det i brug. Tak for din stilsikre vejledning og din meget inspirerede tilgang til os.

  Reply
  1. Karenmarie 14. januar 2013 at 10:19

   Anette – Og tak i lige måde! tænk at du nåede at redesigne og sy så meget :0)

   Reply
 3. Mette 14. januar 2013 at 7:38

  Ej hvor lyder det også fantastisk Karen, og så her i JANUAR!!! Jeg kender godt følelsen af at alting pludselig gir mening på den helt rigtige måde, når man kan mærke man har gjort en forskel for nogle mennesker 🙂 hatten af for dit VERDENS FIRMA og for DIG 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 14. januar 2013 at 10:17

   Mette – ja netop, det perfekte tidspunkt at have sådan et job :0) Og tak :0)

   Reply
 4. Lis 14. januar 2013 at 10:07

  Du lyder også glad i skriften, så jeg er også sikker på du har haft en skøn tid med at undervise de damer. At de så også er topmotiverede gør jo også at det smitter af på dig, så det er en ping pong week-end.
  Bare det var mig som var med der.

  Kh. Lis

  Reply
  1. Karenmarie 14. januar 2013 at 10:15

   Lis – Ja det er lige præcis den synergi der gir´ en super energi :0)

   Reply
 5. Anette 14. januar 2013 at 12:28

  Hej igen
  Jeg er hende Anette med det indiske stof;-))

  Reply
  1. Karenmarie 14. januar 2013 at 14:48

   Anette – Åh Anette med de flotte striber, ja så sletter jeg det med den grønne kjole ;0)

   Reply
 6. Anette Juhler 14. januar 2013 at 20:19

  Kære Karen Marie

  Tak for sidst!
  Det var igen – igen et super inspirende “klædeskabs”kursus. Sådan en weekend giver masser af positiv energi og masser af god reklame… både til dit lille “verdensfirma” og til Danmarks Håndarbejdslærerforening! 🙂

  Anette Juhler
  regionsleder for Midtjyllend, DH

  Reply
 7. Birthe 14. januar 2013 at 20:37

  Tusind tak for endnu en meget inspirerende og givende weekend. Jeg glæder mig til næste gang, vi mødes. Knus fra Birthe

  Reply
  1. Karenmarie 16. januar 2013 at 13:38

   Birthe – ja i lige måde Birthe og mon ikke det bliver meget snart, altså at vi ses :0)

   Reply
 8. Marianne Wittorff 15. januar 2013 at 18:02

  Tusind tak for sidst – det var skønt som altid at møde dig og din kompetente og fantasifulde vejledning.
  Til alle jer, der bliver en lille smule ærgerlige ove, at I ikke var med: Man kan sagtens melde sig til kurserne med Karen Marie og andre kurser i Danmarks Håndarbejdslærerforenings regi. Hvadenten man er lærer eller ej! http://www.haandarbejde.nu

  Reply
  1. Karenmarie 16. januar 2013 at 13:38

   Marianne – Ja det er jo det dejlige ved jeres forening, at man kan deltage uden at være medlem – og det er der da også altid en gruppe der gør, dejligt :0)

   Reply
 9. Susanne 16. januar 2013 at 14:10

  Tak for et par inspirerende dage i Rønde. Jeg synes det er livets flødeskum for mig lige nu, at få lov til at være sammen med dig Karen Marie og 16 kreative kvinder. Jeg gik lige hjem og broderede en fin ugle på min redesignede cardigan, som jeg er blevet superglad for. Dine fif gjorde den helt perfekt. Jeg har den på i dag og nye ideer kører rundt i hovedet. Håber på snarligt gensyn.

  Reply
  1. Karenmarie 17. januar 2013 at 10:17

   Susanne – dejligt at du er blevet så glad for at brodere, det var også nogle super fine cardigans du fik lavet :0)

   Reply
 10. Lone 17. januar 2013 at 22:25

  Også tusind tak herfra – det var et par skønne og meget inspirerende dage i Rønde. Så kan vi lidt igen 🙂 Jeg er blevet bidt af broderiet – der er jo uanede af muligheder når man først kommer igang. Og som en af I andre medkursister sagde – det er ren wellness for sjælen at få mulighed for at fordybe sig i håndarbejdet 🙂
  Jeg kommer meget gerne igen hvis muligheden byder sig…

  Reply
  1. Karenmarie 18. januar 2013 at 15:00

   Lone – Åh ja det er så rigtigt sagt “wellnes for sjælen” god formulering! Og jeg bliver så glad når broderiet bliver opdateret og budt indenfor i det gode krea-selskab :0)

   Reply
 11. karina 18. januar 2013 at 14:15

  Tusinde tak for et inspirende og super kursus. Kunne godt have blevet en uge. Glæder mig til næste kursus.

  Reply
  1. Karenmarie 18. januar 2013 at 15:01

   Karina – Ja en uge ville ikke være helt af vejen, men så må du melde dig til sommerkurset på Rønde i uge 28 :0)

   Reply
 12. Nina 21. januar 2013 at 16:42

  Hej Karen Marie

  Skønne dage i Rønde og hvor har du ret, det var en perfekt januar “task” – som gav energi og livsglæde – skønt at være i et så kreativt selskab, jeg har glædet mig længe og du lever absolut op til mine forventninger – inspirerende miljø, den eneste fejl; DER VAR IKKE TID NOK, ville med glæde have nuppet et par uger mere, med den herlige stemning. Ses absolut næste gang.
  Måske du kunne sørge for en kloning og sende den til Jylland, så vi kan ses oftere ! Et lille værkested herovre, med ugentlige kurser, må du godt planlægge, MÅSKE I JANUAR …… hvert år.
  Tak for nu.

  Ps. jeg er altså ergoterapeut og kan sagtens være med i foreningen og deltage i kurser, jeg opfordrer andre, til at prøve. Spændende menensker.

  Reply
  1. Karenmarie 27. januar 2013 at 18:20

   Anette – fed ide, hun bliver da lykkelig, datteren din :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *