Vild med blomster

IMG_1444

Siden jeg var en lille pige har jeg elsket blomster! En af familiehistorierne om mig lyder på at jeg som tre årig gik i grøftekanten og plukkede blomster, så op glad og entusiastisk og sagde “det fanme nogle pæne blomster!”. Jeg kan godt afsløre at jeg stadig bliver blød i knæene over naturens skønhed, over blomsternes fantastiske former og farver. Jeg må med skam også afsløre at jeg også stadig bander liiidt for meget, men hvad F….. skal jeg gøre når nu jeg bare bliver så pokkert begejstret??

IMG_1445

At omsætte skønheden til broderi er faktisk ret sjovt synes jeg. Lige de to billeder her kunne godt være franske knuder, især til Djævlesbid øverst og måske blandet med små speckling på den nederste som jeg ikke ved hvad hedder. Stænglerne ville jeg brodere med kontursting og evt. fylde lidt ud med schattersting. I min nye video kan du se hvordan broderiet blev bygget op.

djævlesbid broderet

Du kan stadig nå at melde dig på workshoppen d.27 januar, hvor vi broderer grøftekantsblomster på Vesterbro. Smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu og se mere HER

Se her hvordan du kan brodere en djævlesbid-knop

 

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *