Velkommen i mit rod

Statusrapport fra et arbejdsbord – der ser desværre lige så rodet ud inde i mit hoved disse dage, så nu holder jeg lige en pause og ser på rodet sådan lidt på afstand. Sjovt som rod kan se helt pænt ud på et billede! Det er vel netop sådan de kreative processer er, undervejs ser det ikke helt ud som forventet, der skal afprøves, der skal rykkes lidt frem og tilbage og det kan til forveksling ligne gevaldigt rod – ofte ender det jo lykkeligt, sååååå ;0) Nå men jeg er i gang med nogle af de gode gamle teknikker fra 70`serne – papmache, reliefbilleder med vat og trylledej, alt sammen til børnenes julegave værksted – en sag der kommer i Vi forældre til december – jeg skal nok vise flere detaljer når vi nærmer os julegavetid, så i også kan trække jeres unger med helt tilbage til de glade 70`sere!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *