Ups, det er vist for sent

ja altså at nå julepost til tiden! Men, men jeg har en lille aftale med mig selv og den handler om, at det skal være hyggeligt at sende julehilsner, på ingen måde være noget jeg skal stresse med – det er jo også dejligt med en nytårs hilsen ikk`!? Ja jer der kender mig vil vide, at denne lille disputs er en gentagende begivehed i mit indre hvert år, når det er nææææsten for sent overhovedet at sende post før jul ;0)

Selvfølgelig kaster jeg mig også over et projekt der trods alt kræver lidt tid, men Marinas indlæg den anden dag, fik mine barndoms minder til at poppe op og inspirerede mig sådan til at klippe snekrystaller. Se Marinas fine trin foto HER. Den fine lille hjort var jeg så heldig at få af min søde svigerdatter i går, uh den glitrer på mine snekrystaller – som sneen badet i fuldmånens stråler i aftes :0)

7 Comments

 1. stine Hoelgaard Johansen 22. december 2010 at 13:08

  … jeg tror altså også at mine julehilsner i år bliver til en nytårshilsen:)

  God dag, knus Stine

  Reply
 2. Katrine 22. december 2010 at 14:20

  Den er helt herlig. Man kan ikke få glimmer nok. Eller pink “ting”. 🙂 Tror også, at julekortene herfra bliver mellem jul og nytår…hvis det bli’r. 🙂

  Reply
 3. Anne D 22. december 2010 at 14:39

  Jeg har fået nogle af kortene afsted til tiden, men der ligger stadig en stak og venter… sådan er det vist desværre hvert år…. men NÆSTE år, så skal jeg nå det hele 🙂

  Reply
 4. Marianne Wittorff 22. december 2010 at 17:58

  Uuuh, jeg kender godt til nytårskort! Og i år bliver det vist til ingen af delene, er jeg bange for. Så derfor: Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine. Vi ses jo ganske snart! Jeg glæder mig til at holde frikvarter sammen med dig og de andre kursister.

  Reply
  1. Karenmarie 23. december 2010 at 10:20

   Marianne – Også dejlig jul til dig og familien – jeg glæder mig rigtig meget til kurset i Rønde, det bliver hyggeligt :0)

   Reply
 5. KirstenK 23. december 2010 at 7:57

  Øh…mine julehilsner bliver også til nytårshilsner…eller påskehilsner måske!

  Reply
  1. Karenmarie 23. december 2010 at 10:19

   Kære Alle – Åh hvor er det dejligt at have så mange lidelsesfælder, nu er der så bare at nå det inden nyt år ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *