Undskyld jeg roder

Roder både på stuegulvet, hvor alle de dejlige sager vi går og styler står klar parat, til endnu en foto dag – roder også her på siden, hvor jeg er i gang med at ændre lidt hist og pist. Så de næste dage kan du godt støde på link uden indhold, underlige fejl og noget – håber du vil bære over med mit rod, jeg arbejder på sagen :0)

Ønsker dig en dejlig weekend, når du når så langt :0)

4 Comments

 1. Pingback: Undskyld jeg roder

 2. Annika 17. juni 2011 at 9:30

  Jamen naturligvis da for det ender jo med nogle brandspændende nyheder/inspiration m.m. når det hele er på plads – glæder mig allerede 😀

  Go’ weekend right back at U 😉

  Reply
 3. Tina Dalbøge 18. juni 2011 at 8:25

  Lyder spændende med rod, glæder mig til at se hvad der kommer ud af det 🙂 KH Tina

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *