Ugle på rejse

Jeg er lige landet efter en helt, fantastisk, kold og sne fyldt skiferie i Åre. Skønt at være væk fra hverdagen, men jeg har sgu savnet bloggen og jer kære damer. Mens jeg har nydt den smukke svenske natur, har mine tanker om bloggen og nye ideer skam simret, så jeg er helt klar, parat og tilbage på pinden igen. lidt håndarbejde havde jeg  naturligvis også med på rejsen og det blev denne nye udgave af et notesbogs omslag – nu håndsyet og med broderi. Ind imellem er det sjovt at have kun lidt til rådighed når der skal kreeres – jeg havde medtaget, lidt broderigarn, lidt stofrester, en bid mellemfoer og så naturligvis ideen om en håndsyet notesbog. Før jeg tog afsted var jeg i gang med en opgave til Hendes Verden med nogle af Lis Paludans broderier – så jeg havde lige fået et dejligt pust inspiration fra broderi-dronningen, dog intet med ugler, men mon ikke han fløj med i kufferten.

Jeg har tegnet uglen op på lagenlærred, syet med DMC Mouliné broderigarn. Stingene er stikkesting, fladsting, kædesting og bagsting. Selve omslaget er syet i hånden og samlet med synlige stikkesting langs kanten – jeg synes det meget håndsyede look giver en særlig charme. Tror jeg må videre udvikle ideen så omslaget kan komme til at passe til en almindelig kalender. Stof fra Stof og stil, Grønlykke.com samt retro sengetøj.

PS. jeg skal nok følge op på kommentarer og spørgsmål fra den forgangne uge :0)

6 Comments

 1. En fugl i hånden 1. marts 2010 at 18:07

  Uha, hvor en herlig håndsyet sag, du har begået Karen Marie… 🙂

  Velkommen hjem!

  Reply
 2. groovymama 1. marts 2010 at 18:24

  Uh, en lækker ugle – nammenam… og et velkommen hjem fra ferie skal der også lyde herfra. (Vi har udskudt vores vinterferie til uge 11 – og det bli’r noget så eksotisk som Lalandia, Billund …:-)

  kh
  Trine

  Reply
 3. Hanne 2. marts 2010 at 9:00

  Det er finurligt fint med det håndsyede omslag.
  Tak for inspirationen.

  Reply
 4. Rand 2. marts 2010 at 14:32

  Hvor er den bare fin.

  Reply
 5. Sara 2. marts 2010 at 18:35

  Hej Karen Marie
  Hvilken helt fantastisk blog du har, som jeg først har opdaget idag. Jeg har til gengæld også kigget alle indlæg og er var helt væk i min egen drømmeverden om fremtidige projekter, her er jo inspiration til mange timers syslerier. Jeg er selv en kreativ sjæl, som har gang i en masse projekter, som jeg desværre ikke er for god til at få gjort færdig. Tusind tak for kigget.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *