Ugelmor på julemarked

I denne weekend er Jane, aka uglemor, på et fantastisk julemarked på Frederiksberg. Sidste år var jeg helt solgt, til rigtig, rigtig mange af de sager der blev solgt – og lur mig om ikke det samme gør sig gældende i år. Selv kommer jeg kun på besøg, da jeg skal holde workshop i Gentofte og jeg ved med sikkerhed at jeg ikke skal tage for mange gysser med ;0)

Jane har virkelig næse for skønne ideer – her er den lille havfrue pimpet med dejlig neon – og her til julmarkedet har hun sørme også fået vinger :0)

1 Comment

  1. Mette 4. december 2010 at 14:09

    Tak for tippet – det er virkeligt et skønt lille marked, glemte at fotografere derude, men skal nok vise de fine ting jeg fandt (jeg overvejer en tur derud igen i morgen ;-))

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *