Tryk og broderi i februar

Tryk og broderi-kursus

Hæsblæsende er vist det bedste ord jeg kan sætte på min første uge her i 2014, hold nu op jeg har haft travlt, så travlt, at jeg slet ikke har fået skrevet, om nogle af de dejlige ting jeg skal lave, her i det nye år. Ting som du også kan blive en del af!

En ting jeg glæder mig helt vildt til, er det “Syning, tryk og frihåndsbroderi” kursus d.7-9 februar, jeg skal lave sammen med fantastisk inspirerende Mette Back og Charlotte Wiegand, på hendes skønne kursussted på Møn. Vi holdt workshoppen i sommers og det var simpelthen så fantastisk, at kombinere de tre håndværk – gir´så urimelig mange muligheder, for et personligt udtryk.

 

6 Comments

 1. Marie-Louise 9. januar 2014 at 17:28

  Det kan jeg godt forstå. Det lyder også herligt. Jeg ville ønske det var lidt tættere på, så var jeg kommet løbende. Jeg har ikke ferie på det tidspunkt og kan ikke rigtig få det til at hænge sammen at skulle bruge 3,5 time på kørsel ud og hjem. Måske næste gang….hvis der bliver en næste gang.

  Reply
  1. Karenmarie 9. januar 2014 at 18:48

   Marie-Louise – Og det ville være så skønt, hvis du kom, men forstår godt du synes der er lidt langt, hvis man ikke har mulighed for at blive og overnatte :0)

   Reply
 2. Maj 16. januar 2014 at 22:06

  “Syning, tryk og frihåndsbroderi” kursus d.7-9 februar.
  Det vil jeg gerne være med til, men det kan simpelthen ikke lykkes mig at finde et sted hvor man kan tilmelde sig?! og er der mulighed for overnatning? VH Maj Arentoft

  Reply
  1. Karenmarie 17. januar 2014 at 8:40

   Maj – jeg har sendt dig en mail med lidt oplysninger, håber det lykkes :0)

   Reply
 3. Nina Larsson 26. januar 2014 at 18:09

  Hej Karen Marie. Kan jeg læse om jeres kursus på Møn et sted? Kh Nina

  Reply
  1. Karenmarie 26. januar 2014 at 18:27

   Nina – Ja du kan læse mere hos Charlotte, som har kursustedet :0) se her: http://emilielunden.dk/

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *