Tid til julekort 1

Julekort

Jeg hører til dem der skriver julekort, sådan på den gode gamle måde – desværre er jeg aldrig i særlig god tid, og har et ret stort ambitionsniveau, dårlig kombi;0) Men jeg bilder mig selv ind, at det vigtigste er at der kommer en dejlig, kærlig og hyggelig hilsen og ikke lige præcis hvornår den kommer. Med andre ord er mine julekort nogle år blevet til nytårs kort, men som sagt, det er jo tanken der tæller. Min prioritering er helt klart at lave personlige kort, ikke at skrive afhandlinger – så mine julekort er mest et visuelt julekram, selvfølgelig krydret med en enkelt julehilsen;0)

Her kommer en ide jeg brugte for nogle år siden – et jule scrap, med en blanding af fint papir, fotokopi af broderet stof, filt, kanten fra et broderi, julebillede og slikpapir. De dejlige neon juletræer er lavet af reflekterende plast fra Creativ Company. Nu er jeg trods alt ikke så ambitiøs, at jeg sidder og laver sådanne scrap, til hver enkelt af mine kære – så her kommer tippet: lav fotokopier! gør det på noget godt, lidt kraftigt papir og vupti du kan producere meget personlig kort på en rimelig overskuelig måde.

4 Comments

 1. mette b 16. december 2009 at 8:19

  Sikke en god idé!

  Reply
 2. Marina 16. december 2009 at 10:13

  Det er en knippelgod idé.

  Reply
 3. sofy 16. december 2009 at 21:29

  det lyder faktisk som en god ide! – den skal jeg da huske til næste år!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *