Tid til gaveindpakning?

Nu må det være på tide med nogle indpaknings ideer og Manillakort er altid et hit!  Start med glimmer kanten: læg en lille klat limlak eller anden lim på en plastikpose, dyp kanterne ned i limen. Lav ligeledes en lille bunke diamant glitter og dyp nu lim-kanterne i glimmer – lad kanterne tørre. Klip små filt blade og lim på med bjælder og mini pomponer – alt er limet på med limpistolen. Se her og få flere ideer!

Materialer fra CC hobby, papir Rie Elise Larsen

4 Comments

 1. Mette L. 20. december 2011 at 12:04

  Hvor fint Karen Marie…:o)
  Ville ønske jeg skulle have gaver af dig!!!

  Reply
 2. Lisbet *LLL og Co.* 20. december 2011 at 16:43

  Kære Karen Marie,

  Tak for din hilsen på min blog (under “Juleboligen 2011”). Den er helt tilbage fra 5. december, men jeg har først lige set den plus andre kommentarer på siden (har ikke modtaget mail ang. disse… Mystisk!)

  Jeg er faktisk også ærgerlig over, at det ikke var dig, der stod for juleboligreportagen, men da jeg ikke hørte mere fra dig, så tænkte jeg, at du ikke længere var interesseret. Der er jo så mange skønne boliger i Blogland. Og da jeg så blev kontaktet af en anden, sagde jeg okay til hende.

  Hvis du har brug for en bolig en anden god gang, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi ud af det.

  Ha’ en rigtig hyggelig jul! ♥

  *KNUS* fra Lisbet

  PS. Så fint et Manilla-kort du har lavet. Er vild med bjælderne fra CC Hobby. De er lidt anderledes, end dem man ellers ser rundt omkring…! Du laver SÅ mange fine ting! 🙂

  Reply
 3. Mia 20. december 2011 at 20:28

  Hvor fint altså!

  Reply
 4. Mia 20. december 2011 at 20:28

  hvor fint altså

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *