Tid til gaveindpakning # 2

Foto Anitta Behrendt

Jeg har endnu ikke fået pakket mine gaver ind, er altid i absolut sidste øjeblik og måske du har det som mig!? Så her kommer lige lidt ideer til gaveindpakning. Se close up af til og fra kortet HER

Foto Anitta Behrendt

Tyl virke hver gang og et fint lille stykke julepynt eller et lille stykke legetøj, kan sættes på som en del af gaven – her stjerne fra Rie Elise Larsen.

5 Comments

 1. Marina 23. december 2011 at 10:37

  Super smukke gaver. Som alt hvad du laver Karen Marie.

  Jeg pakker ind i totalkaos i år fordi der hele tiden er masser af børn omkring mig, derfor er det sådan lidt gave for gave og papir er jeg sådan set løbet tør for. Heldigt nok sendte Panduro mig noget som gave og selvom jeg først ikke havde planlagt at bruge det er det nu rullet omkring mindst halvdelen af gaverne.

  Rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg håber vi ses i det nye år.

  Reply
 2. Sacha 23. december 2011 at 10:54

  Pew…

  Kom først i gang med indpakningen sent i går aftes, skulle lige have hæftet ender på flere at tingene og da jeg havde besluttet mig for en sirlig indpakning i år, så tog det 100 år og en madpakke at pakke sølle tre gaver ind, det var kun godt halvdelen.

  Så den næste halvde,l bliver udstyret med næsten samme rå mængder af mønstret tape som vanlig.

  Reply
 3. Gitte Aunfelt 23. december 2011 at 11:48

  super fint og kreativt som altid;-)) God Jul

  Reply
 4. Katrine 23. december 2011 at 12:12

  Hos mig bliver gaverne altid pakket ind i absolut sidste øjeblik. Som en af de andre er der også hele tiden børn (og andre) omkring mig, så jeg venter som regel til den forkerte side af midnat, når de store har fortrukket til deres egne værelser.
  Men der er noget af en indpakningsopgave, som venter, og jeg ville ønske, at jeg kunne fixe lige så smukke indpakninger som dig, Karen Marie. 😉 Selvfølgelig bliver det godt, og inspiration herfra er bare super.
  Og så ville jeg elske noget af det der patchworkpapir… 🙂

  Reply
 5. KirstenK 24. december 2011 at 0:57

  Selvfølgelig bliver gaverne pakket ind i sidste øjeblik…og da osse jeg synes at de skal være fine og specielle hver især tager det en krig at pakke dem ind…tak for gode ideer til gaveindpakning! glædelig jul til dig og dine!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *