Tekst-broderi og tak for ord

Broderet tekst

Hvor var det bare dejlig inspirerende med alle jeres fantastiske ord, tak  for dem! Her kan i se et af resultaterne, citat Anne Dorte. Jeg er lige ved at pakke det sidste før jeg drager til Tv2Fri, skal på direkte med kontursting og sommerfuglebroderi i dag, ved endnu ikke hvornår mulepose-klippet bliver sendt, så update følger.

broderet tekst, stikkesting

8 Comments

 1. Astrid Munksgaard 25. februar 2014 at 20:39

  Hvor er den blevet fin! Vil du stryge noget på bagsiden af muleposen? Eller vil du blot lade den være som den er? – Min bagsider er nemlig ikke særlig pæne og jeg tænker, at der måske ville være behov for noget, der gemmer og beskytter broderiet… ?

  Reply
  1. Karenmarie 27. februar 2014 at 11:28

   Astrid Munksgaard – Jeg har umiddelbart ikke tænkt på at stryge noget på bagsiden, du har ret i, at det måske vil holde bedre, men jeg tænker det bliver stift og mister stofligheden der, hvor du stryger Vlieseline på. Du må fortælle mig, hvordan du synes det fungere, hvis du alligevel afprøver det! :0)

   Reply
 2. Pernille R 26. februar 2014 at 1:14

  Hvor er den blivet fin. Får lige lyst til at lave sådan en også….. 🙂 Også god gave ide 😉

  Reply
  1. Karenmarie 27. februar 2014 at 11:26

   Pernille – Ja det er en super god gaveide, at lave den sådan helt personlig, har jeg også gjort nogle gange :0)

   Reply
 3. Lene Søholm 26. februar 2014 at 10:18

  Jeg så dig i Frihuset i går og blev igen vildt inspireret af dig. Din tilgang til broderiet er helt igennem skøn og inspirerende. Jeg kender godt de forskellige stingtyper og kan godt brodere, men mangler modet til at kaste mig ud i det med farverne. Jeg er træt af, at det med farvevalg altid stopper mig. Hvordan komemr jeg over den barriere? Jeg spidsede øre, da du i Frihusets indslag fortalte hvordan du vælger 5 farver ud (og tilføjer flere senere). Det var et godt tip. Jeg vil købe mig en cardigan og gå i gang. Broderi-garnet = farverne er nu fundet. Tiden skal blot findes, men i nat har jeg været vågen flere gange og tænkt på det broderi. Mon ikke weekenden byder på en tur efter en cardigan og motivjagten er allerede igang 🙂
  Dette blev en længere smøre, men jeg ville blot sige tusind tak for inspiration 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 27. februar 2014 at 11:26

   Lene – Tusind tal Lene, det gør mig så glad, at du bliver inspireret af min måde at brodere på! Og til dit spørgsmål om, hvordan du kommer dig over farveudfordringen? Du skal da på en af mine workshops, så får du masser af personlig vejledning og indput, der er stadig plads d.15 marts :0)

   Reply
 4. Anne Dorte 27. februar 2014 at 14:10

  Nææ dog, så kommer jeg jo på en måde i fjernsynet ikk’?? 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 28. februar 2014 at 10:19

   Anne Dorte – Ja og på tur med mig og mine indkøb, lige om lidt ;0)Skal vi snart drikke kaffe og brodere?? :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *