Tegner og maler # 2

Ja jeg tegner stadig og på mange måder ligner processen når jeg tegne og når jeg broderer hinanden. Det er det stille, rolige og sirlige som jeg aktivere i begge processer, det er de små detaljer og kompositionen der skaber det helt rigtige udtryk. Blev lige i sidste uge interviewet til Sy magasinet om broderi og fik gjort mig et par tanker eller 3 om, hvad det egentlig er jeg synes er, så skønt ved at brodere og ja det hænger sammen skidtet.

Jeg øver mig på forskellige Zentangle mønster og du kan se, hvordan du laver dette HER

Jeg fik afprøvet lidt forskelligt og kanten med prikkerne kan jeg rigtig godt li´, så den har jeg arbejdet videre med i den sort hvide tegning øverst.

7 Comments

 1. stine 24. februar 2012 at 9:46

  Hvor er de flotte dine mønstre

  Knus stine

  Reply
 2. Gitte Barlev 24. februar 2012 at 10:02

  De er rigtig flotte, dine mønstre. Jeg er også blevet bidt af at lave mønstre – egentlig noget jeg pludselig faldt over på youtube, men kan se, at der er mange, der allerede kender til det. Skønt. En af mine drenge (9 år) er også blevet bidt af det, og det er virkelig noget der er godt for ham at fordybe sig med. Og sjovt så forskellige mønstre, vi alle ender ud med:-)

  Reply
 3. kristina 24. februar 2012 at 23:30

  Flot!!! Hvor er den fin. Kan godt lide de sarte farver!

  Reply
 4. Lis 13. september 2013 at 9:30

  Dine mønstre er rigtig kreative og flotte 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 13. september 2013 at 9:43

   Lis – Tak skal du ha`, de er også rigtig sjove at lave :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *