Tapet på sko-kasserne

 

Tapet på sko-kasserne

Der er knald på for tiden, fuld gang i jul, bamser og undervisning. I går lavede  jeg bamse tillæg til Hendes Verden sammen med Stine og Anitta, som i vi stylede og Anitta fotograferede alle de små lækre sager – jeg røg lige videre til 4 timers undervisning med mine dejlige design piger. Utroligt som man kan holde den gående lige til man når sofaen, for hulans jeg var træt. Men også dejligt, at mærke energien når det er ting man godt kan li at lave. Heldigvis kom jeg her til morgen i tanke om hvad en god veninde sagde for nylig “du skal altså vise dine sko-kasser på din blog!” – og hvad kan man sige andet end tak Susanne, du har da helt ret og det falder på et tørt sted, for jeg er, for et være helt ærlig ikke leveringsdygtig i anden end gamle nyheder i dag ;0) Men egentlig synes jeg stadig de holder på trods af flere år på bagen, og ideen er i alle tilfælde super for de hvide plastik kasser fra Ikea er altså sjovere med lidt pynt på – man kunne måske også male dem med tavlelak, kunne også være cool!

Jeg sleb fronten rigtig meget, så der var noget limen kunne binde til og brugte limlak til at lime tapeten op med. Skær først kanterne rene når limen er helt tørt – brug en tør klud til at få tapetet til at ligge glat, og glat ind imellem til det er helt tørt (der kan let komme luftbobler). Lav evt. en lille prøve på bagsiden af kassen så du er sikker på limen fungerer, trælim kunne også være en mulighed.

12 Comments

 1. Maria 3. september 2009 at 11:11

  Det er bare rigtig fint med taperterne på, og ideen med tavlelak kunne altså også være fedt.
  Det er utriligt, at når man laver noget man godt kan lide, flyver tiden afsted, og man har alverdens med overskud.
  Elsker når det sker.

  KH Maria.

  Ps: jeg er på jagt efter materiale til den pelsvest du viser i din bog, jeg måååå simpelthen lave sådan en. En venindes søster kan vist skaffe noget rigtig godt i den dur – heldigt og herligt.

  Reply
 2. Ulla V. 3. september 2009 at 11:40

  Nej, hvor flot! Det må jeg bestemt prøve. Jeg er sørme glad for at du fulgte din venindes råd. :))

  Reply
 3. Marina 4. september 2009 at 6:43

  WAW hvor er de flotte. Meget bedre end de grimme hvide kasser. Måske jeg ligefrem skulle overveje at anskaffe mig en række af dem nu for med fem medlemmer af familien der allesammen er udstyret med alt for mange slags fodtøj ender skomanageriet typisk i ét stort rod. Jeg er nu ikke sikker på at mine skokasser ville blive helt så fantastiske som dine for du kan bare noget med at sammensætte mønstre og farver. Masser af rolige hilsner til dine travle dage.

  Reply
  1. Karenmarie 11. september 2009 at 8:55

   Marina – Tak for rolige hilsner de hjælper og nu tager det også lige så stille af i tempo – skønt!

   Maria – Fedt at du er blevet inspireret til at lave pelsvest, hvor er det du får pels fra??

   Ulla – ja det er ofte en god ide at lytte til sine kloge veninder ;0)

   Mona – Ja de er fantastiske til at gemme alverdens ting og sager i, mine er der heller ikke sko i.

   Reply
 4. Mona 9. september 2009 at 23:10

  EEjjj!! Selvfølgelig er det da dét jeg skal. Har masser af dem, simpelthen smarte til sortering og opbevaring af 300 par sokker, vanter, halstørklæder, sjippetov og gadekridt – og kedelige!! – Tusind tak for den eminente idé!! 🙂

  Reply
 5. PIa 20. september 2009 at 9:09

  Hvor er det bare en fantastisk god idé!!!

  -Hvor køber du dine tapeter?

  Vh
  Pia

  Reply
 6. Hanne 12. oktober 2009 at 10:12

  Ej, hvor er det en god ide.. Og lidt fjollet at jeg aldrig har tænkt på det..
  Jeg har en million af de der Ikea-kasser – og de er jo altså ikke særlig kønne – men det kan de blive!!

  Reply
 7. laila jensen 16. oktober 2009 at 20:11

  hej vil blot høre om du putter lak uden på tapeten ?? bobler det ikke så??

  Reply
 8. Ann Abkjær 24. oktober 2009 at 12:59

  Hej…

  Ved I om man kan gøre noget ligende med køkkenskabe, men så man samtidige kan aftørre dem?
  Jeg er nemlig vicevært på et kollegium, og vores fælleskøkken i fælleshuset er ikke så kønt mere.

  Reply
  1. Karenmarie 25. oktober 2009 at 18:34

   Ann – Hvis du tapetserer møbler og gerne vil kunne tørre dem af, så skal du lakere dem når tapetet er tørt – tal med din farvehandler om hvilken type lak der vil være bedst.

   Reply
 9. Alice 22. februar 2010 at 18:39

  Hej

  Hvor er det bare en super ide. Jeg har også sådanne Ikea skokasser og tror da jeg vil lade mig inspirere af dig og pynte dem med enten tapet eller måske noget stof.

  H. Alice

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *