Tapet på Amagerhylden

Amagerhylde med retrotapet

I disse dage går jeg og laver bamse /dukke sager til et jule tillæg til Hendes Verden – og det elsker jeg. Jeg har en udtalt forkærlighed for de her tøseting, og min indre lillepige nyder, at lege med dukker og bamser igen. Der er rigtig sjovt, at finde små ting, som jeg kan forestille mig børnene vil synes er super hyggelige og fine – denne gang er det blevet til bla. et lille lækkert tyll-skørt, diadem, engle vinger og der kommer også  mini konfekt i Fimo – er du til den slags, kan du allerede glæde dig til jul (nok nærmere november). Jeg laver sagen sammen med Stine Johansen, som strikker, jeg syr og dimser – et super fint samarbejde. Jeg er så heldig også at være med til at style bamse dukke sagerne og det er hver gang en fest for mig  – elsker at skabe de der små universer, som jeg forestiller mig enhver lille pige vil falde i svime over – eller i måske en mor eller bedstemor :0)

Bamse/dukke tillæg Hendes Verden uge 29 2009

Nå, men det korte af det lange er sådan set, at jeg ikke tænker du er kommet i jule stemning endnu, så jule sager gemmer jeg lige lidt endnu. Derfor en lidt mere sommerlig ide fra sommerhuset – nemlig den gode gamle Amagerhylde, nu i ny farve og med dejlige retro tapeter.  Amagerhylder er fantastiske at bruge til alverdens små udstillinger. Hylden er endnu et delelement fra Janes og mine udfoldelser i forsommeren.

6 Comments

 1. Marina 18. august 2009 at 11:53

  Hvor er det hyggeligt at du laver de dukketillæg. Jeg står ofte og glæder mig over dem når jeg står i kø i supermarkedet. Ellers læser jeg ikke rigtigt i de blade, men det kunne da være jeg skulle begynde når nu du er repræsentet inde bag omslaget. Tyldskørtet skal nok vække lykke og konfekt i fimo er altid nuttet.

  Reply
 2. Kirstenk 18. august 2009 at 14:14

  Nuser amagerhylde…ja, jeg kunne godt lokkes til at lave julepyntagtige ting på nuværende tidspunkt, hvis ellers jeg havde tid til det…

  Reply
  1. Karenmarie 19. august 2009 at 7:01

   Rikke – I krea kvinder er da også med på den værste, men jeg tror nu alligevel jeg venter lidt med jule sagerne ;0)

   Kirstenk – Ja hvad er det lige med den tid, synes den forsvinder som dug for solen, men mon ikke der aligevel bliver tid til at jule lidt når tiden sig nærmer ;0)

   Marina – Ja det er hyggeligt og det glæder mig at du får lyst til at kigge lidt mere på bamse/dukke sagerne – mon ikke der også er en enkelt ung dame i din nærhed der kunne være lidt lun på den slags. Så dine dejlige billeder med fe dukken :0)

   Reply
 3. Rikke 18. august 2009 at 14:58

  Jeg kunne også godt snart være med på lidt julepynt. Når skyggerne bliver lange her i august, sniger julestemningen sig som regl ind på mig. I oktober overgiver jeg mig for det meste. Så bring it on 😉

  Den web-adresse jeg har angivet er julekatagorien på min tidligere blog.

  Reply
 4. Juliane | Fröken Skicklig 19. august 2009 at 9:59

  Ja, jag förstår det med julstämningen i augusti…

  Själv så har jag börjat redan i juli med att sy pepparkakor och tyllkjolar och att virka små skor och hattar. Jag hoppas bara att jag klarar det i god tid med alla beställningar 😉

  Tack för dina fina rader, Karen Marie! Jag ser fram emot att läsa mer om din julstämningen i sensommar…

  Soliga hälsningar från Skåne,

  Juliane

  Reply
 5. Marina 22. august 2009 at 10:09

  Å jo de er skam meget lune på bamsehurlumhej, det er nok snarere moren der ikke rigtigt er god til at læse blade. Jeg læser nogle haveblade og så er jeg glad for Boligliv. Efter mit blogmøde med dig er jeg nu begyndt at kikke på forfatterne til de forskellige indlæg for det er så sjovt at møde dig i dit professionelle liv.

  Min ældste datter er voldsomt god til at finde på og da hun for nogle år siden legede meget med bamser fandt hun på de skønneste ting: fjernsyn, lamper, tylskørter, anorakker, fimomad, blomsterhaver, forklæder, hængekøjer og små stråtækte huse. Nu leger hun ikke så meget med bamser mere og den yngste skal nok blive lidt større før hun går i gang.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *