Tanker på en tirsdag

En meget dejlig og aktiv Pinse ligger nu her lige bag mig, jeg fik nydt livet, arbejdet lidt og sat sterg over en masse små og større TO DO punkter på mine lister. Altid dejligt når der bliver mere styr på sagerne – næste weekend står den på 15 års fest for min yngste søn, Laust, så jeg har haft gang i både højt og lavt. En masse kærlige tanker og energi puttes i alle projekter når det gælder ens kæreste, det gør ikke listerne kortere, men til gengæld tankerne dejligere. Nu vil jeg give mig i kast med dagens projekter, der skal nemlig forberedes både foto i morgen med Stine og kursus på torsdag i Ballerup.

Forårs buketten er fra sidste weekend i Rørvig, en lille solstråle i al regnvejret – lad den stråle lidt på dig også :0)

10 Comments

 1. Losarinas mor 25. maj 2010 at 6:54

  En buket efter mit hjerte – enkel og smuk 🙂
  Det er hyggeligt omend travlt at planlægge fest.

  Reply
 2. Mädchen für alles 25. maj 2010 at 8:10

  O My…you make such a beautiful stuff. I really don’t know how I found your blog, but I’m glad I did.
  Have a nice day.

  Reply
 3. Birthine 25. maj 2010 at 10:08

  Med sådan et poetisk billede tager jeg gerne imod et par stråler fra dig, det må snart være thé tid!

  Reply
 4. Marina 25. maj 2010 at 10:45

  Sikken dejlig lille buket. Jeg håber du når alle de hjerte ting du gerne vil gøre for din søn. Forårskram til dig, dit skønne menneske.

  Reply
 5. christina 25. maj 2010 at 11:53

  Kære Karen – pinse sammen med familien sætter ofte tanker igang og kroppen i ro – tirsdag og en masse gøremål . tak for din stråle..

  Jeg tænker ofte på, at du er en af dem, jeg så gerne vil hilse på en dag… håber det lader sig gi sig… kærligst fra C

  Reply
 6. kardemomme 25. maj 2010 at 12:15

  Hei Karen Marie :))Så koselig med en enkel blomsterbukett.
  I Norge kaller vi den lille blå blomsten med gul prikk i midten for “Forglem meg ei”. En liten unnselig men utrolig vakker sommerblomst.Høres ut som om du hadde en fin pinse med familien.
  Hos oss har det også vært trivelig med bygging av ny terrase og luking i bedene. Det er så deilig å jobbe fysisk innimellom.
  Jeg har en stillesittende jobb og nyter å kunne svinge spaden i hagen når jeg har fri. Jeg har en dasnk hagebok som jeg elsker.
  Den heter “Heldige kartofler” og er skrevet av Signe Wennerberg.
  Blir så inspirert og elsker denne litt annerledes hageboken.
  Ha en fin tirsdag! Klemmer fra Kardemomme :))

  Reply
 7. Anette Lyskjær 25. maj 2010 at 16:30

  Kære Karen Marie. Jeg er nød til at komplimentere dig for din skønne inspirerende blog – det gør mig glad, når jeg ser hvor mange idé-rige mennesker (læs kvinder), der findes i denne del af blog-land. Du og alle I andre kreative blog-chiks fortjener en buket som din søde lille forårs-poesi 😉 I er solstrålerne på en på regnvejrsdagene – ha’ en dejlig tirsdag. Hilsen Anette

  Reply
  1. Karenmarie 26. maj 2010 at 7:03

   Kære Alle – tak for de dejlige kommentarer, det bliver lige et fælle svar i dag, for jeg er i den grad på vej ud af døren – dejlig dag til jer alle:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *