Sy og design for unge

Jeg har jordens bedste og dygtigste designelever! Det eneste problem med dem er, at de vokser, begynder i gymnasiet, vokser fra lysten eller bare bliver unge, næsten voksne mennesker. Derfor har jeg lige sagt farvel til en lille gruppe unge mennesker, altid med vemod i hjertet, for jeg er så heldig at de ofte går på mit hold i adskillige år.

Det gode for dig, der måske kender en ung som har lyst til at lære at sy sit eget tøj, er at der nu faktisk er hele 5 pladser når vi starter igen d.31 august. Værkstedet ligger på Vesterbro 3 min. fra Dybbelsbro station.

Læs mere om holdet lige HER!

Så er ung imellem 11 og 18 år, har lyst til at lære at sy og bor i nærheden af København!? så smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu

Hvis du har lyst til at hænge min flyer op i dit nabolag, så smid mig en mail og jeg sender en til dig, kontakt@karenmarie.nu

sy og design for unge

4 Comments

 1. Ellen 20. juni 2016 at 10:11

  Hej!
  🙂
  Jeg spurgte lige i vores lokale stofbutik forleden efter sykurser for børn- men det starter åbenbart først senere her i Randers 😉

  Har du nogensinde overvejet sy- sommerskole? Ligesom fodboldskoler osv ? Så kunne mine unger måske komme med om et par år- hvis vi kunne finde overnatning på Sjælland 🙂

  KH Ellen

  Reply
  1. Karenmarie 20. juni 2016 at 17:08

   Ellen – Pudsigt, men Randers er lidt langt væk ;0) Sommerskole har jeg faktisk aldrig tænkt på, tænker at målgruppen er lidt snæver i forhold til hvad børn ofte skal i sommerferien, men en tanke værd er det da helt sikkert :=)

   Reply
 2. Britt Jørgensen 19. februar 2022 at 20:36

  Hej, holder du stadig sykurser for unge? Har en 15 årig pige, som gerne vil lære at sy.

  Reply
  1. Karen Marie 2. marts 2022 at 15:44

   Britt – Nej det gør jeg desværre ikke :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *