Svampe i sneen

Ja også her i Rødovre er der faldet sne – ikke så vi ligefrem er sneet inde, men alt ser smukt ud når det er klædt i hvidt. Min yngste er ude og boltrer sig i sneen med vennerne, så jeg måtte da også lige benytte mig af den smukke kulisse til at lave et lille sne billede. Svampene havde jeg egentlig tænkt, at lave et lille sy-kit med på et tidspunkt, men jeg er kommet frem til, at alle i kreative kvinder meget hellere selv vil finde på og kreere, end at købe færdige kit. Så nu får i et foto af mine svampe, her i selskab med en masse sne. Til jul lavede jeg dem i hvide/natur farver som ophæng – det så også ret fint ud.

17 Comments

 1. Kristin 6. januar 2010 at 17:40

  Hej!

  Så fine, fine de står der i sneen

  Reply
 2. mette b 6. januar 2010 at 17:47

  De er bare rigtig skønne. Er der noget pap i dem for at stive dem af?
  Jeg har beholdt en del af paddehattene fra jul fremme, da jeg egentlig synes, at de godt kan pynte nu også 🙂

  Reply
 3. sofy 6. januar 2010 at 17:49

  Ej de er godt nok søde:) Synes kombinationerne af stof er rigtig gode

  Reply
 4. lisbeth Vayland (kolorista) 6. januar 2010 at 18:56

  Hej Karen Marie – de er SKØNNE! Stjæler straks idéen – og du har HELT ret mht sykits 🙂 Tak i øvrigt for den smukke notesbog som lå i posten i dag da jeg kom hjem – det er så smuk en bog, at der kun må stå særlige vigtige og skønne ting i den – så jeg skal lige komme på hvad den skal bruges til! Kh Lisbeth

  Reply
 5. En fugl i hånden 6. januar 2010 at 19:43

  Åh, hvor er de bare helt igennem smukke!!!

  Det billede skal straks gemmes i min inspirationsmappe…

  Reply
 6. Anne 6. januar 2010 at 20:07

  Årh hvor er de fine..!! Lækkert stof også..

  Er heller ikke ligefrem til sy-kits;) men nok så ny i syningen at jeg godt kunne bruge lidt guid’ing til evt. at gøre dig kunsten efter på et tidspunkt.. Hvad er det for et lækkert stof der er på undersiden af selv hatten..? Det ser rigtig fint ud..

  KH Anne

  Reply
  1. Karenmarie 6. januar 2010 at 21:02

   Kristin – Tak for det:0)

   Mette b – Nej der er ikke pap i, stænglen er syet og vendt, og så stoppet meget tæt! Og du har ret de kan da sagtens pynte lidt endn!

   Sofy – Ja det betyder jo alt om man bryder sig om kombien;0)

   Lisbeth – Dejligt at du kan li´ bogen, håber du finder noget rigtig vigtigt eller måske du bare skulle tager hul på den:0)

   En fugl i hånden – Dejligt at du vil gemme det!

   Anne – Så må du smide en mail når du sidder med udfordringerne – det er filt der er på undersiden af hatten. God fornøjelse!

   Reply
 7. Karen 6. januar 2010 at 20:58

  Uha ha hvor de er fine. Og så lige der i sneen.

  Karen

  Reply
 8. Anne D 6. januar 2010 at 21:03

  Dejlig kulisse og dejlige svampe.

  Reply
 9. Rikke 6. januar 2010 at 21:46

  De er SÅ fine – de måtte godt gro i min græsplæne :O)

  Reply
 10. Michele 6. januar 2010 at 22:16

  De er sååååååååå fine..
  Faldt over din side den anden dag…og siden har jeg ikke kunne slippe den, kikker simpelhen med hver dag. Alle dine ting er fantastiske og tænk at du lige frem deler din ideer med os andre og hjælper hvis der er brug for det… Du er en engel!
  Jeg håber osse det er ok jeg lige sender en mail, hvis jeg for brug for hjælp med svampene. Kunne godt blive bange for at mine ikke kan stå af sig selv.
  KH Michele

  Reply
 11. Puk 6. januar 2010 at 22:32

  De er skønne! Vi vil også se de hvide – med mindre de er pakket for langt væk i en julekasse på loftet/i kælderen…

  Reply
  1. Karenmarie 7. januar 2010 at 9:41

   Karen, Anne d og Rikke – Ja den sne gør virkelig meget for det eventyrlige:0)

   Michele – dejligt at du kan li´ mine ting! jeg må skuffe dig, min svampe kan altså heller ikke stå selv, de skal have lidt selvskab at læne sig op af;0)

   Puk – Jeg har foræret de hvide svampe væk, måske jeg kan låne dem til et lille foto;0)

   Reply
 12. Louise 7. januar 2010 at 10:13

  Så fine er de!!

  Reply
 13. Juliane | Fröken Skicklig 14. januar 2010 at 0:39

  Vilka fina svampar, Karen Marie! Är jag lite trött på röd med vita prickar eller varför gillar jag din design med lite annorlunda tyger? 😉

  Hoppas du njuter av mysiga kvällar med nål och tråd, ett glas rödvin och varma filtar.

  Kram, Juliane

  Reply
 14. Lisbeth 13. september 2010 at 12:50

  Hvor er de skønne!!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *