SuperMarked i Ørestad Nord d. 3 september

Kom og besøg os på SuperMarked i Ørestad Nord – tror det bliver rigtig spændende! Jeg deltager, sådan lidt stille og roligt (altså med et begrænset antal produkter), men heldigvis er jeg sammen med Jane(ugelmor :0), Frk. Svendsen og Maria Lau Krogh, som alle 3 er super seje damer, med rigtig fine produkter. Kig forbi, det kunne være kæmpe hyggeligt – vi er der fra kl.14.30 til 19.30, håber vi ses!

Ps. Lov mig at du gir` dig tilkende hvis vi kender hinanden her fra bloglandia ikk`!??

5 Comments

 1. line galst jørgensen 2. september 2010 at 9:35

  Det vil jeg bare rigtig gerne ud og se. Jeg er jo mega fan af Maria Lau Krogh, synes hun laver de mest vidunderlige ting! Åh jeg håber jeg kan få det til at flaske sig og så skal jeg nok sige hej.
  Kh Line

  Reply
  1. Karenmarie 2. september 2010 at 9:40

   Line Galst Jørgensen – Ja Maria laver de fedeste og sjoveste ting! Håber sørme det vil flaske sig for dig, ku` være rigtig sjovt at møde dig :0)

   Reply
 2. stine Hoelgaard Johansen 2. september 2010 at 19:48

  Hej Karen Marie,

  hvor ser det spændende ud, håber på mange besøgende og en godt salg
  stine:)

  Reply
 3. Pia 2. september 2010 at 21:36

  Ihhh hvor fedt – som beboer i Ørestad er det et fantastisk tiltag og jeg glæder mig til at se fine sager meeen du får travlt hvis du skal hilse på alle fra bloglandet. Vi X fingre for godt vejr og jubiii det er jo allerede imorgen

  Reply
 4. Anne Dorte Sørensen 3. september 2010 at 10:33

  Hej Karen Marie
  Jeg synes det er fantastisk inspirerende at kigge forbi hos dig….elsker simpelthen de pink æbletryk! og alle de andre fine ting du får skabt….pigerne og jeg skal da lige igang med lidt insekter i weekenden….elsker at de kan laves af det materiele som alligevel ligger på hylderne i 🙂
  HURRA for Karen MArie og rigtig god fornøjelse med SuperMarked…det lyder som et skønt arrangement….jeg kad godt lige kigge forbi, dog for langt her fra nordjylland snøøft.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *