Super skøn strikkebog

I sidste uge var jeg på ose tur med min 13 årige niece, og hold da op hvor er der mange ting at kigge på, når alle detaljer skal studeres ;0) Det var mest den unge dame der shoppede, men faster her, fik da også lige købet en super sjov og anderledes strikkebog – og tilmed skønt layout.

og en dejlig rolade til kaffen, var det noget??

ISBN: 1-84072-986-4, jeg købte min i Urban outfitters på strøget i København.

7 Comments

 1. Wunderbart 24. juli 2010 at 10:20

  Hej Karen Marie…
  Kan se hvad du mener.. strikkebogen er da et kup… Især hvis man kan strikke!! Jeg kan kun strikke nærmest frem og tilbage, til gengæld er jeg blevet meget bedre med hækleopskrifterne… 🙂
  Ville bare fortælle at jeg lige har været på ferie hvor vi lejede en ferielejlighed.. Og det var lidt sjovt for tilfældigvis var udlejer indimellem bloglæser.. Hun havde været på besøg hos Fruens Syslerier, men den eneste blog hun sådan læste fast altid var hos dig Karen Marie.. Du skulle bare lige have den ros… 😉
  Hav en dejlig dag…
  kh RAkel.

  Reply
 2. Annika 24. juli 2010 at 11:14

  Åååhh…gid jeg dog kunne tage mig sammen til at lære at strikke andet end ret/vrang som jeg lærte i folkeskolen engang 😀
  Jeg er ved at blive helt afhængig af dine krea-indlæg og skynder mig til comp. for at se om der er post:)
  Endelig er jeg selv kommet igang igen og sidder lige nu med et strandtæppe, jeg er ved at sy af 96 lapper fra tidligere syprojekter og NATURLIGVIS skal jeg da lige have syet en pyntesting mellem alle lapperne med min nyligt indkøbte neon-orange sytråd => HAPPY DAYS !!!

  Reply
 3. pernille 24. juli 2010 at 15:50

  wow en fed bog – den tror jeg at jeg skal have købt 🙂

  Reply
 4. Trine 25. juli 2010 at 17:11

  Ohhh- den ligner en bog som vil elske at bo hjemme hos mig! Eller var det omvendt?
  Jeg er vild med strikkerier som er ‘bagvendte’, uden mening og egentlig bare ‘fordi’… Kunne bestemt være man burde købe sådan en lækker sag 🙂

  Kh Trine

  Reply
 5. kirstenk 26. juli 2010 at 0:13

  Yea…strikket mad…det feder da i hvert fald ikke!

  Reply
  1. Karenmarie 28. juli 2010 at 8:58

   Wunderbart – Jeg kan desværre heller ikke rigtig strkke, nok på samme niveau som dig, måtte bare eje den alligevel ;0) og tak for det! det gør mig altid glad når jeg får sådanne små historier om mine læsere, for det er jo alt andet lige dejligt, at nogen gider følge med i mit univers :0)

   Annika – skønt, du fik fat i noget neon! Og selvfølgelig skal du bruge det – lidt neon kan gøre underværker – god arbejdslyst :0)

   pernille – Ja som det fremgår kunne jeg bar ikke lade være, trods det faktum at jeg ikke strikker, alligevel noget af et dilemma ;0)

   Puk – Ja jeg må vist gentage mig selv, jeg kan strikke, du ved frem og tilbage agtigt, så jeg er ikke så sikker på at jeg får strikket noget fra bogen, men tror det kan være inspirerende alligevel – og så bare layoutet, det er for skøøøøønt :0)

   Trine – Ja jeg tror også det var det jeg faldt for, helt udem mening bare for sjov – skulle jeg kaste mig over strikke bliver det jo nok på det plan :0)

   Kirstenk – Nej for sørensen! den lille detalje havde jeg slet ikke med i mine overvejelser – men endnu en rigtig god grund til at jeg måtte eje den bog ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *