Strik for sjov og til mig #1

Strik er ikke  noget jeg gør det meget i for at sige det mildt, men Stines #restetrøjen har jeg godt nok hygget mig med, jeg blev fuldstændig bidt af at strikke på den og havde slet ikke lyst til at arbejde på en deadline for noget tid siden. Min søde mand Hans sagde, at han faktisk synes det var arbejdsrelateret når jeg strikkede og han har jo ret, det handler nemlig også om at få ny inspiration og der kan nye teknikker og garn brugt på andre måde faktisk være ganske godt.

Jeg har elsket at lege med farvekombinationerne og de små overgange imellem farverne, hvor tonerne glider ind og ud imellem hinanden.

Jeg har kun brugt 2 kvaliteter til min #restetrøjen jeg er nemlig så heldig at samarbejde med Filcolana og har derfor en del af deres lækre Pernilla og Tilia. Jeg har strikket med en grundtråd af Pernilla og 3 tråde Tilia, så min #restetrøjen er blevet meget luksus agtig, let og mega blød. Endvidere har jeg strikke den uden knaphuller og en del længere end Stines oprindelige opskrift

Update følger når min #restetrøjen er færdig!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *