Stille broderi #4

Ja så landede sommerfuglen på en toilettaske, jeg synes det har givet den det sidste finish – de fine sommerlige stoffer er fra malika og Rosa (det ternede) og fra grønlykke. Det eneste der er lidt træls ved at montere broderi, er at det skal være så forbandet præcist for at se rigtig flot ud, men ind imellem er det vist meget godt at hive den gode gamle præcision frem fra gemmerne. Er der mon interesse for et par monterings billeder?

Eftermiddagen skal  jeg  dele med designpigerne, og inden er jeg så heldig lige at kunne nå et hyggeligt kaffemøde, med en kær kollega – det lyder da meget lovende ikk`!? håber også din dag må fylde dig med dejlige stunder :0)

13 Comments

 1. Mette 24. marts 2010 at 10:00

  Godmorgen Karen Marie!

  Hvor er det blevet smukt! Det lyder som en skøn dag du har foran dig.

  Kh. Mette

  Reply
  1. Karenmarie 24. marts 2010 at 11:01

   Kære Mette – takker og håber også din vil blive skøn :0)

   Kære Groovymamma – er skrevet bag øret at du ønsker billeder :0)

   Kære Eva – Ja jeg synes også de smukke broderier skal bruges til noget, ved ikke om du har set at jeg engang imellem har glæden af at montere nogle af Lis Paludans smukke broderier!? Så jeg har øvet mig på hendes ting og er lige blevet inspireret selv :0)

   Reply
 2. groovymama 24. marts 2010 at 10:03

  For hulan, Karen Marie – det er underskønt…og ja, meget gerne monteringsbilleder

  klem,
  Trine

  Reply
 3. Eva 24. marts 2010 at 10:23

  Nej hvor bliver jeg glad af at se, når lækkert broderi monteres på noget “brugbart” – jeg er slem til at “gemme” mine og bare “nyde” ind i mellem. Godt at få det brugt!!
  # 😉

  Reply
 4. Kardemomme/Benedicte 24. marts 2010 at 13:00

  Det var vidunderlig vakkert! Så fint stoff du sydde på som en liten ramme rundt. Nå går jeg og tenker på pakken di hele tiden så jeg håper inderlig det skjer noe i dag! Hvis den ikke kommer sender jeg selvfølgelig en ny men jeg har aldri vært ute for at noe ikke har kommet fram.Jeg har kvitteringen her så det går kanskje an å etterlyse den i Danmark også? Jeg ringte postkontoret i går og de fortalte at det er noen forsinkelser i systemet grunnet ny postterminal og nye rutiner. Vi får vente og se et par dager til..Dette var ikke så hyggelig 🙁
  Men ha en fortsatt god og kreativ dag! Klem fra Kardemomme :))

  Reply
 5. Rosanna 24. marts 2010 at 18:45

  hvor FINT!…. og ja… gerne monteringsbilleder. Mine ting har en slem tendens til at blive vind og skæve, når de monteres..gggrrrr, så derfor ville jeg slet ikke begive mig igang med sådan et projekt, som du lige har lavet

  Reply
 6. Marianne Wittorff 24. marts 2010 at 23:12

  Åh, hvor jeg elsker, at du skriver ‘træls’. Det gode gamle, jyske ord. Jeg har aldrig forstået, hvordan sjællændere kan leve uden det 🙂

  Smuk-smuk sommerfugl!

  Reply
 7. Gitte Sørensen 24. marts 2010 at 23:26

  Hvor er det bare blevet flot. Har fulgt din sommerfugl fra den kom ud af puppen til fuldstændig udviklet.

  Reply
 8. Birthine 25. marts 2010 at 10:30

  Åhh hvor fint det er blevet Karen Marie, har du modtaget min mail med billeder?

  Reply
 9. creative jewish mom/Sara 28. marts 2010 at 13:34

  Gorgeous! thank you so much dropping by Craft Schooling Sunday! Please tell some of your friends and if you have a moment, put a link to the party at the bottom of your post. Thanks so much, you don’t know how happy I am that you dropped by! all the best, Sara

  Reply
 10. Annie Hansen 26. august 2012 at 15:06

  Hejsa 🙂
  Det er super smuk sommerfugl du har lavet der.
  Har du lavet den efter mønster eller ud fra fri tanke?

  Jeg er på udkik efter mønster på en lidt større eller nogle mindre sommerfugle som skal på ryggen af en poncho.

  Kan du evt. hjælpe mig med link videre til mønster og måske også lidt syanvisning – de der sting har jeg ikke lavet før.. 😮

  Kærligst Annie

  Reply
 11. Annie Hansen 27. august 2012 at 22:18

  Hej Karen Marie 🙂
  Tusind tak.
  Fnis… jeg skal da vist lige smugtræne lidt. Men det nu vældig smart med de der sting når der sådan skal sys “rundt”.
  Jeg skal nok se om ik lige jeg kan huske at sende dig et foto, når det en gang lykkes mig at sy sommerfugle på min poncho.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *