Stik på Fanø

Tusind tak for alle jeres dejlige input og ideer, den sætter jeg KÆMPE pris på!

Om lidt tager jeg af sted til Fanø med nogle dejlige damer, jeg har fornøjelsen af en hel krea weekend med Anne Dorte, Dorte, Lotte, Puk og Camilla. Nu er det jo en strikkefestival vi skal til, og dig der kender mig bare lidt vil vide, at det godt nok står sløjt til med strikkeriet her hjemme hos mig! Og jeg synes det var på tide at lære lidt nyt, jeg kan jo godt strikke, men er bare ret dårlig :0) Så på workshop med mig og lave noget strik, var planen! men hvad sker der i onsdags, min workshop bliver aflyst og erstattet af “broderi på strik” – kære venner det er vist bare ikke meningen at jeg skal strikke, så nu pakker jeg broderi garner og drager på strikkefestival :0)

Håber du får en kæmpe fantastisk weekend! Hvis du også skal til Fanø og vi løber ind i hinanden, så kom lige hen og sig hej ikk`!??

6 Comments

 1. Pingback: Stik på Fanø

 2. Susanne 23. september 2011 at 15:38

  Hehe… så håber jeg at du får en fantastisk broderi weekend.

  Reply
 3. Lisbet *LLL & Co.* 23. september 2011 at 16:51

  Rigtig god fornøjelse! Hvad enten det bli’r med strikkepinde el. broderigarn, så bli’r det garanteret hyggeligt. Alene det at komme en tur til Læsø, må da være en dejlig – og salt – oplevelse! 😉

  *SMIL* fra Lisbet

  Reply
 4. Trine 23. september 2011 at 16:53

  Jeg håber vi ses derovre. Jeg sidder ovenpå mine tasker og venter på at klokken bliver afgang……

  Reply
 5. Marina 23. september 2011 at 19:21

  Det kan da kun blive hyggeligt. Rigtig god fornøjelse.

  Reply
 6. Mette L. 23. september 2011 at 21:38

  God tur Karen Marie. Håber du får en skøn weekend på øen nær Varde… Ville ønske jeg kunne komme over og sige hej til dig, men denne weekend står på fødselsdag..:o)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *