Spejl, prøve og ide

Jeg er total hooket på at få et nyt look i vores meget lille entré – fik købt en farve prøve af en vildt smuk går/blå farve som jeg har haft i hovedet længe – den skal på en væg, resten skal fortsat være hvide. Fandt super god ide i Ranvitas “Elsk dit hjem” – nemlig spejl effekt i små rum- og så faldt brikkerne på plads, for det spejl har en super virkning. Vores målerkasse skal have en gang tavlelak, lige nu er det bare sort kardus, som prøve, men det tegner da meget godt syns` jeg!??

Nu skal jeg så “bare” fuldspartle væggene og sætte filt op! som du nok kan se på billedet, har vi det skønne firser savsmuldstapet på alle vores vægge og nu må der altså lidt opdatering til! Er der mon nogen af jer der har erfaringer med at spartle savsmuld og som lige vil smide et par fif til mig, før jeg står og bander med spartelmasse til op over begge øre??

11 Comments

 1. Camilla 15. februar 2011 at 12:34

  Hej

  Lad være!! Det blilver aldrig pænt. Damp i stedet tapet af og sæt noget nyt op.

  Mvh
  Camilla

  Reply
  1. Karenmarie 15. februar 2011 at 12:57

   Camilla – ja det var da et meget klart svar – tak for det! :0)

   Reply
 2. Pingback: Spejl, prøve og ide

 3. Lene 15. februar 2011 at 13:30

  Hej !
  Jeg er helt enig med Camilla, det bliver noget juks…Det bliver til gengæld et super flot resultat hvis du fuldspartler…Jeg har fuldspartlet vores stue, hvor der er 4 meter til loftet…så jeg ved hvad jeg taler om…Og vi harv ikke sat filt el. tapet ovenpå, men ladet det stå råt, det har et super smukt spil…du kan eventuelt se på min hjemmeside under news…der er et billed af stuen.
  Rigtig god arbejdslyst !
  Venligst Lene

  Reply
  1. Karenmarie 15. februar 2011 at 13:53

   Lene – ja det er også fuldspartling jeg har planer om, det er i alle tilfælde hvad de professionelle anbefaler, men nogen gange er det jo bare lidt svært for oa handy typer, lige at gøre deres gode håndværk efter. Ser super fint ud på dit site – Takker! :0)

   Malene – ja jeg kan godt høre der er mange muligheder, jeg må i tænkeboks :0)

   Reply
 4. malene 15. februar 2011 at 13:32

  Der findes noget til at smøre på tapetet så det løsner sig – så kan du trække tapetet af i lange strimler, det er nemmere end at dampe :o)

  Reply
 5. Anne D 15. februar 2011 at 15:52

  Jeg har hørt om noget man kan rulle på med en malerrulle. Det skulle udjævne savsmuldstapetet. Men jeg ved ikke om det virker.

  Reply
 6. Sille 15. februar 2011 at 20:50

  Man kan også købe noget tapet med “skum” på bagsiden som udjævner savsmulden og væggene bliver helt glatte. Har set det og det virker.

  Reply
 7. Merete 15. februar 2011 at 21:13

  Ingen super fif herfra men go’ arbejdslyst ;0)

  Reply
 8. Anette 16. februar 2011 at 22:47

  Jo det kan da sagtens lade sig gøre at spartle savsmuldstapet op. Vi fik det gjort på en væg i stuen da vi skulle ha tapet sat op. Spartelmassen hedder vist mellemspartel eller sådan noget lignende og koster 189 for en spand til 40 kvadratmeter væg. Det skal bare spartles på med sådan en bred murerspartel og så glattes inden det tørrer. Efter 24 timer er det helt tørt og kan males på eller tapetseres på. Nemt og billigt og de proffe siger at det er sådan det gøres i dag. Jeg tror der ligger et billede af arbejdet med vores væg på min blog. Tror det er i nov. Vh Anette

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *