Sommerfugle og fællesskab

Py ha så blev nedlukningen endnu engang forlænget og jeg har måttet aflyse og rykke mine fysiske workshops. Heldigvis har jeg de seneste dage arbejdet på en ide til et nyt “broder sammen hver for sig” projekt.

Mon ikke du har det som mig, at savnet er kæmpe stort efter selskab – har jeg ret?

Nu inviterer jeg i alle tilfælde til broderifest på Instagram. Det bliver et onlineforløb, der er en kombination af den måde #broderetkærlighed kørte på, som var en kombination af Instagram og Youtube, – og så køb af en pdf med skabelon, basale teknikker, materialeforslag og stingtegninger. Det vil sige at du sagtens kan brodere frit ud fra pdf’en, men fællesskabet og selve festen, det er over på Instagram.

På Instagram har i givet mig en masse ønsker om, hvad i gerne vil brodere i sådan en onlineworkshop og der er jo så mage gode ideer og forskellige niveauer. Jeg har virkelig haft svært ved at lande en god ide, men nu er jeg gået med en ide der er bred, så både nybegyndere og øvede kan deltage. En ide, hvor der er mulighed for at freestyle når man har erfaring og for at blive holdt i hånden og guidet når man er begynder. En ide der bygger på vores kreative fællesskab, glæde ved håndværket og den inspiration vi kan give hinanden.

Stay tuned, jeg er næste færdig med materialet……….

2 Comments

 1. Marianne 12. februar 2021 at 12:17

  Hej..
  Kan jeg nå at være med i morgen den 13.?

  Reply
  1. Karen Marie 16. februar 2021 at 13:22

   Marianne – Sorry jeg ser først nu dit sprøgsmål, men du kan sagtens nå at være med – pdf ligger stadig til salg o min shop eller kom mail kontakt@karenmarie.nu og mobilepay :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *