Sommerbuket i Rørvig

Noget af det skønne ved at være på landet er de små, nærmest hemmelige steder, hvor der sælges blomster ved vejen. Jeg kender et par stykker, som ind imellem har lidt stående på trappen til salg – man kan aldrig vide om der er noget, om man heldig eller ej….. Det føles lidt som at finde en lille skat, når jeg kan købe en smuk buket dahlia for 10 kr.

Jeg har en lille plan, om at vise mit sommerland lidt frem denne sommer, sådan en lidt “Tour de Rørvig”, med nogel af mine yndlings steder – vi starter her ved indgangen til vores lille sted, jeg skal nok byde dig indenfor, når jeg lige har ryddet op og bagt en kage ;0)

10 Comments

 1. Synne 28. juli 2010 at 10:35

  De dørtrin kender jeg godt.
  Har især et herinde i Nykøbing som jeg elsker at køre forbi og se om jeg er heldig.

  Det gælder om at have lommen fyldt med mønter i disse sommerdage :).

  Glæder mig til Tour De Rørvig. Det er altid interessant at se sit “eget” område gennem andre øjne.

  Mvh,
  Synne

  Reply
 2. Wunderbart 28. juli 2010 at 10:43

  De er så flotte og er helt vild med keramikken de står i.. har flere gange set på det hos den lokale yndlings.. 🙂
  Vi har også sådan et sted hvor jeg plejer at handle blomster, måske jeg skulle køre ud og se om det er nu, det er nemlig også dahlia og georginer, og de er SÅ flotte.. 🙂 Rørvig ser dejligt ud..!

  Reply
 3. kardemomme 29. juli 2010 at 0:10

  For et nydelig foto! Og selvfølgelig en vakker bukett!
  Dahliaer sr så flotte! Skulle ønske jeg kunne kjøpe buketter til 10 kroner jeg også, men det finnes ikke her i nærheten tror jeg..Men vi har veikanter med mange vakre blomster! Vi har akkurat kjøpt nytt fotoapparat som jeg strever med å sette meg inn i bruken av.Jeg er ingen kløpper på tekniske duppeditter og er for utålmodig til å lese bruksanvisninger, men for å få tatt gode bilder må jeg nok bite i det sure eplet og sette igang.
  Så vil det jo vise seg på bloggen min om jeg lykkes eller ikke :)) Ha en fortsatt fin uke! klem fra Kardemomme :)))

  Reply
  1. Karenmarie 29. juli 2010 at 16:39

   Søsleriet – Ja ægte sommer :0)

   Synne – Ja kan da godt huske at du før har skrevet at du også er rørvig lover. Tror vi kender det sammen “hemmelige” sted i Nykøbing – jeg har 2 et ved Netto og et ved kirken – har vi en hemmelighed sammen?? :0)

   wunderbart – Håber du fik fingrene i noget skønhed til dine vaser i går? jeg har fået nogle i haven i år, er meget spændt på om det lykkes, at jeg skal gå ud i min egen have og plukke sidst på sommeren :0)

   Stine – Hyggeligt at du kiggede forbi :0)

   Kardemomme – Kender godt den der mangel på lyst til at læse brugsanvisninger – selv er jeg en tumpe til den slags, kan have noget teknik i årevis uden at ane alt hvad det kan. Glæder mig til at se dine smukke billeder :0)

   Reply
 4. Synne 29. juli 2010 at 17:46

  Karen, JAH lige præcis der :-D. Ej hvor sjovt. Jeg troede du havde fundet nogle steder ude i Rørvig og så er det “mine” steder du går hos.

  Ej hvor er det sjovt at vide at du er liiiige rundt om hjørnet.
  Jeg bor på den sidste vej til højre, lige inden Genbrugspladsen, når du kører fra Nyk centrum udaf Nordstrandsvej.

  Mvh,
  Synne

  Reply
 5. Marianne Wittorff 31. juli 2010 at 21:02

  Du må meget gerne komme forbi Sejs og få nogle – helt gratis! De hvide er sprunget ud som de eneste indtil nu. Jeg har svælget i knolde i år, så jeg glæder mig, til der kommer mange farver.

  Jeg har nydt din ugle-bog i Hendes Verden i denne uge. Hvor bisset, at de ikke nævner, at det er dit værk!

  Reply
  1. Karenmarie 2. august 2010 at 8:21

   Marianne – Lyder godt nok fristende! Dejligt at du kan kende mig i form af ugle – de har skrevet at det er mig der har kreeret, man skal bare altid læse sidelæns for at finde det, men tak fordi du tænker på mig :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *