Sommerbroderi i Odsherred 2023

Kom og broder i smukke Odsherred, nærmere bestemt i mit atelier. Det ligger i Kunstnerfløjen i Anneberg Kulturpark, Nykøbing Sjælland, hvor jeg holder pop up workshops.

D. 16 juli kl. 12- 15 holder jeg Mini-sværmer og du kan læse mere og køber din plads her

D. 23 juli kl. 12-15 holder jeg Mini-grøftekant og du kan læse mere og køber din plads her

Jeg har allerede holdt nogle pop up workshops i mit atelier. Til min overraskelse er det ikke kun sommerhusgæster og fastboende i området, der deltager på mine workshops. Åbenbart har flere gjort det til en udflugt med madpakker og mulighed for at se lidt på området, udforske kunstnerfløjen og kulturparken. Derfor bliver det for mig endnu bedre, at kunne invitere indenfor i mine egne lokaler, med mine værker og midt i alle mine materialer. Måske vi ses?

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *