Som at male med garn

Skriver de i Samvirke og tænk engang, det skriver de om at brodere sammen med mig, bliver helt stolt over og varm om hjertet. At Liv Mygind så oven i købet har ramt tonen, min broderi mission og mig lige på sømmet, føles bare så stort.

Har du også lyst til at male med garn i 2013 og genfinde din kreative åre i broderiets univers, så tag et kig på forårets workshops, TRYK HER! Og mod sædvane har jeg faktisk en workshop i Jylland (Hadsund) d.9 feb. 2013 og hvis du skynder dig kan du lige nå at får en af de sidste pladser, LÆS OM WORKSHOPPEN HER!

6 Comments

 1. Marina 5. januar 2013 at 23:34

  Tillykke med den fine omtale. Jeg kan nu hellere ikke forestille mig andet end at du må være meget inspirerende at være på kursus hos.

  KNUS

  Reply
  1. Karenmarie 6. januar 2013 at 13:55

   Marina – Tak du kære, dejligt at det er den slags forestillinger du har om mig :0)

   Reply
 2. Mette 6. januar 2013 at 10:48

  Jeg sidder netop og læser artiklen, Karen Marie. Inspirerende!

  Reply
  1. Karenmarie 6. januar 2013 at 13:56

   Mette – Godt at vide at den blir´ læst og dejligt du kan lade dig inspirere :0)

   Reply
 3. Astrid 7. januar 2013 at 10:23

  Det forstår jeg godt du er glad og stolt over. Jeg synes også artiklen var spot on (ud fra hvad jeg ser her på bloggen osv)

  Reply
  1. Karenmarie 7. januar 2013 at 11:11

   Astrid – Tak skal du ha´ altid dejligt når andre også kan genkende ens stil :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *