Solen fandt mig

Vi har været gemt i havtåge her i Rørvig, så endelig i dag fandt solen mig, her i min liggestol med kaffen og strikketøjet – føler mig som et nyt og bedre menneske!

Nyd din søndag aften, jeg vil selv prøve at trække den sidste nydning ud af min :0)

2 Comments

 1. Sarah (mimi) 25. marts 2012 at 20:24

  Jeg fik syet de bukser du anbefalede mig! Det måtte jeg bare lige fortælle, især fordi jeg er gået igang med en ny udfordring, nenlig strik. Jeg er inkarneret selvlært hækler men jeg VIL også være god til at strikke! Og dine fine pinde fik mig draget herind.
  Tak for inspiration og krativtmod 😉

  Reply
  1. Karenmarie 26. marts 2012 at 15:54

   Sarah – hvor er det dejligt at høre og godt gået :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *