Snelandskab til det lille værelse

Jeg har altid elsket julelandskaber, hos os har vi haft et fint et i vindueskarmen med mos, hjemmebygget minihus, kælkebakke, nisser og hele molevitten – nu er mine drenge så store at det er lige meget med nisselandskaber, så jeg må vente på børnebørnene før det skal op igen.

Til min pakkekalender sag i Vi forældre lavede jeg dette lille landskab i en kigkasse fra Panduro Hobby. Ideen kunne sagtens udbygges med små nisser, snemænd eller hvad der nu falder i børnenes smag – et lille og overskueligt landskab i glas og ramme.

2 Comments

 1. Sara 14. december 2010 at 11:00

  ih hvor er du altså bare fuld af super fede ide´r

  Kh sara

  Reply
 2. Julia 14. december 2010 at 12:47

  Jeg er ret vild med dine små landskaber. De minder mig om de papkasse-akvarier jeg elskede at lave som barn. Ih, jeg glæder mig til min Otto bliver stor nok til den slags. Staklen bliver jo tvangsindlagt til krea-hygge 😉

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *