Sne eventyr – nu på symaskine

Jeg har leget, leget med min symaskine – have elles tænkt at jeg skulle arbejde ud fra et foto med nogle flere farver, men fik så pludselig den ide at tilføje farver til det ene sne foto. Det har været sjovt at eksperimentere med form, farve, perspektiv og effekt. Ved ikke lige hvor smukt jeg synes det er, delelementer af udtrykke synes jeg er fint, f.eks. højre hjørne fungerer ret godt, måske jeg skulle have beskåret totalt, men så var effekten også lidt forsvundet med ideen – om ikke andet har jeg  da fået gang i nogle nye ideer til flere billeder, vi skal nok få det sjovt i Odense d.30 :0) Ved ikke hvor tydeligt det er, men jeg har brugt det sidste foto fra i går som udgangspunkt og så beskåret det lidt til slut.

7 Comments

 1. Anne D 10. januar 2010 at 9:57

  Dejligt inspirerende.

  Reply
 2. mette b 10. januar 2010 at 11:36

  Jeg synes det er spændende at arbejde med maskinbroderi på den måde. Udtrykket er rigtig fint og sart.

  Reply
 3. Sara 10. januar 2010 at 13:50

  jeg synes det ser super flot ud, har du bare syet på et stykke stof, og så sat det på en ramme, jeg er i hvert fald solgt, det er super fedt udtryk det har.

  -sara

  Reply
 4. Birthine 10. januar 2010 at 14:47

  Pelse Asboe har lige udgivet en spændende bog om maskinbroderi, måske har du set den. Der mangler lidt dansk litteratur om maskinbroderi synes jeg.

  Reply
 5. Hanne 10. januar 2010 at 19:38

  Hvor er det fint.
  Fik mig lige til at rode rundt i gemmerne efter nogle rabarber jeg startede på sidste forår. De skal vist støves af og genoptages.

  Reply
  1. Karenmarie 11. januar 2010 at 9:32

   Anne D – Ja sådan havde jeg det også mens jeg lavede det:0)

   mette b – tak, dejligt at du kan li´ det:0)

   Sara – Ja det kan man godt sige – jeg har brugt godt kraftigt indkægsmateriale da stoffet ellers rynker meget sammen når man syr så meget på enkelte steder. Først har jeg applikeret det hvide stof på det blomstrede og efetrfølgende maskinbroderet.

   Birthine – Den må jeg da se at finde den Plse bog, den har jeg nemlig ikke set – tak for tippet!

   Hanne – De rababer kunne jeg godt tænke mig at se når de er færdige – sjovt som noget mister energien mens man er i gang med det og så kan vågne op igen – god arbejdslyst:0)

   Reply
 6. kirstenk 12. januar 2010 at 0:05

  Dæleme blevet flot, tænkte straks på snefotoet da jeg så din kreation…

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *