Smukke, smukke vaser

Jeg har her i december lånt noget fantastisk keramik af Thora Finnsdottir – jeg lånte en masse julpynt, det kan du se et foto af hos Stine, hun er nemlig veninde med Thora og det var hos hende jeg først så de smukke ting Thora laver. Nu hvor al julepynten skal pakkes væk, har jeg altid lyst til at fylde stuerne med fine forårsblomster. Og hvad er smukkere end at sætte dem i disse vaser – jeg må i alle tilfælde eje nogle af dem! Hvis nogen skulle have de samme vase-lyster, som mig så kan i henvende jer på Thoras mail og aftale nærmere med hende!

3 Comments

 1. reSirikulert 2. januar 2010 at 11:19

  Godt nytt år til deg!
  Og for noen vakre vaser..! Det må være akkurat som å ta inn nydelige vårblomster når man har slike. Jeg skulle gjerne, som deg, eiet noen av disse.
  Ønsker deg ei fin helg.
  Siri

  Reply
 2. mette b 2. januar 2010 at 11:58

  De er rigtig fine og lige til de forårsbebudere, vi trænger til efter al julepynten 🙂

  Reply
 3. Puk 2. januar 2010 at 17:30

  De er superfede! Jeg glæder mig også over en tom vindueskarm, nu hvor nisselandskabet er væk. Jeg sukker efter lyse, friske farver og forårsblomster…

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *