Små hæklede gaver

hæklede armbånd

Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer og for jeres interesse i at deltage i dette give-away – det er helt fantastisk! Italien kalder, jeg skal ned og besøge en italiensk veninde, bare super dejligt. Lige nu er jeg i gang med at give teknikken styringen nogle dage, så jeg lægger nogle indlæg på som vil blive udgivet mens jeg sidder og spiser en masse dejlig italiensk mad ;0). Min veninde Maria har 2 teenage døtre og dem har jeg tænkt skal have de hæklede små armbånd (fra en sag i Hendes Verden sidste vinter). Armbåndene er bare hæklet på 3 masker og med fastmasker – siden jeg lavede dem i vinter har jeg set Karens armbånd, som jeg tror er meget lettere at lave og som er super fine – opskriften til dem finder du hos Karen – god hæklelyst!

3 Comments

 1. Losarinas mor 8. oktober 2009 at 9:57

  Jubii ! Nu kan jeg skrive en kommentar hos dig 🙂

  Reply
 2. Kardemomme 8. oktober 2009 at 23:01

  Hei du 🙂 Jeg er stadig innom for å titte hos deg!
  Du inspirerer veldig! Jeg er ikke så flink til å delta på giveaways men boken du har laget har jeg så lyst på at jeg har bestilt den på nettet nå i kveld. Jeg så den første gang hos Maria Frk.Fryd og ble helt forelsket i den inpirerende forsiden med den flotte vesken. Jeg er nybegynner på symaskinen så det kan bli en utfordring å prøve å sy klær men når jeg først har satt meg noe i hodet gir jeg meg ikke så lett 🙂 Den lille pungen du har sydd var også helt nydelig!! Jeg er så glad i slike stoffer..
  Er det oppskrift på en sånn i boken tro? Gleder meg boka ligger i postkassa om noen dager! ha en glad tur til venninnen din i Italia :)) Hilsen fra Kardemomme :))

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *