Små dyr og dukker til Påskeferien

Syet kat

Kan du huske jeg var i gang med at sy en lille dukke og en lille kat til Hendes Verden? Nu kommer de i, næste uge er der et fint lille tillæg med bladet. Så har du lyst til at sy, strikke eller hækle små fine dyr i Påskeferien, så tag et kig i Hendes Verden næste uge!

Syet filt-kat

Med den lille frøken kat vil jeg ønske alle en dejlig Påskeferie!

Syet dukke

 

4 Comments

 1. Andrea 23. marts 2013 at 13:02

  Hej Karen. Jeg har besluttet mig for at kaste mig ud i der der broderi halløj 😉 i dag har jeg været rundt i en hel del garnbutikker i København, men ingen af dem havde broderirammer, og de fortalte at det ikke var mange steder man kunne få dem. Ved du hvor jeg kan få fat på dem? Mvh andrea

  Reply
  1. Karenmarie 26. marts 2013 at 9:40

   Andrea – det lyder som en fantastisk ide, du blir’så glad! Du kan købe broderiramme i min shop, ø13 cm. God broderi lyst :0)

   Reply
 2. Marina 24. marts 2013 at 20:38

  Det var dog den fineste lille frøken kat. Du syr som altid poesi ind i tingene. Håber du hygger dig med påskeglæder også selvom vejret ikke er så forårskækt. Kram.

  Reply
 3. Betina Klitfelt 24. marts 2013 at 23:32

  Jeg har lige købt bladet i dag og faldt pladask for udfordringen til at sy min egen – Måske jeg viser den frem på bloggen når den er klar ;O)

  TAK for inspirationen ;O)

  Betina

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *