Små bitte bukser

Ja det er ikke tit der dukker baby-stuff op her hos mig, men jeg er på en måde lidt blevet tante, det er jo nok nærmere langt ude drømme grandtante, men pyt! Ditte, den nybagte moder, er min gode venindes datter som jeg har kendt fra før hun blev født, så alle gode undskyldninger er helt klart til stede, for at kreere lidt baby-guf.

Jeg har sneget lidt neon orange ind i den ellers helt klassiske velourbuks og suttesnor, den lille fyr skal alligevel ha´ lidt farver med fra starten, det ka´ man vel altid ha´brug for på sin vej ikk´!?

Neon lækkerierne er fra Betty P – den lidt kraftige tråd var ikke min maskines yndlings, men det gik vist liiiige :0)

2 Comments

  1. KirstenK 18. juli 2012 at 9:29

    Det ser megafedt ud med det neonfarvede til det grå…tillykke med “tantetitlen”

    Reply
  2. Monsterscircus 18. juli 2012 at 10:10

    Ej hvor er de søde, er helt vild med det grå og neon detaljerne og striberne! Ih og tillykke med “titlen”! Ha en skøn og smuk dag 🙂

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *